En kötü sezonda iki kupa aldık

“Çok sıkıntılı bir sezon geçirmemize rağmen iki kupa almamız çok güzel. 3 transfer daha planladık, gelecekler ve gidecekler aşağı yukarı belli. Yeni TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu şu ana kadar beğendim.”

AKŞAM SPOR

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nı takip eden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yeni sezon değerlendirmesi yaptı, şampiyonluk hedeflerine ulaşacaklarına inandığını vurguladı. Arat, 3 transfer daha planladıklarını ve gelecek gidecek isimlerin aşağı yukarı belli olduğunu belirtti. Başkan Arat özetle şu açıklamaları yaptı: "En kötü denilen sezonda tüm sorunları yaşamamıza, çok sıkıntılı bir sezon geçirmemize rağmen iki kupa kazanmamız, Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmemiz, bunlar güzel şeyler.

SÜPER KUPA GERİDE KALDI

Süper Kupa'da ezeli rakibimize karşı yeni yaptığımız transferlerle camiamızı çok morallendirecek bir sonuç elde ettik. Fakat bunların hepsi şu anda bitti. Yani kupalar müzeye konuldu. Artık lig ve Avrupa hedefi var. 14 yabancı hakkımız var. Bir de mavi kartlı sporcumuz var zaten. Üçe yakın takviye planı yaptık. Gidecekler de belli ama durumu geleceklerle aynı anda belli olacak. Yani hocamız ve tüm heyetimiz bunu belirledi. Alternatifli hazırlıklarımız var. Mustafa Hekimoğlu da büyük kazanç oldu.

GENÇLERE TEKLİFLER VAR

Semih'e, Mustafa'ya, Demir Ege'ye yani bunların hepsine teklifler var. Bunları hocamız kadroda düşünüyor. Yarışta herkese dostluk ve saygı için sesleniyorum... Ben buraya paralı başkan olarak değil bir sporcu yönetici olarak geldim. Paris'te Infantino ile beraberdim, Immobile'yi ve Süper Kupa zaferimizi övdü. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nun tavrını çok yerinde buluyorum. Şu ana kadar yerinde buldum. Adil yönetim inşallah herkese faydalı olur. Vakit geldiğinde de gitmesini bilmek lazım..."