En iyisi Trezeguet

2022-23 sezonu başında Bordo-Mavili formayı sırtına geçiren Mahmoud Trezeguet, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

AKŞAM SPOR

2022-23 sezonu başında Bordo-Mavili formayı sırtına geçiren Mahmoud Trezeguet, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Mısırlı yıldız oyuncu, Süper Lig'in en iyi kanat oyuncusu olarak gösterildi. Comparisonator'a göre 29 yaşındaki futbolcu, Türkiye'de kanat oyuncuları arasında 330 lider konumda bulunuyor. Sezon başında Fenerbahçe'ye imza atan Dusan Tadic ise 325 puanla ikinci sırada Trezeguet'i takip ediyor. Geçen sezon G.Saray, bu sezon ise Beşiktaş formasını terleten Rashica 255 puanla 3. sırada.

WİLFRİED ZAHA SON SIRADA

Dört büyük takımın yıldız kanat oyuncuları arasında Wilfried Zaha, 204 puanda kaldı. Son sırada yer alan Fildişi Sahilli oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, sakatlıktan döndüğünü ve buna rağmen bu sezon iyi bir performans gösterdiğini söylemişti. Zaha, 37 maçta 10 gol ve 5 asistle oynadı. Trabzonspor'un Mısırlı yıldızı Trezeguet ise 22 karşılaşmada bin 482 dakika süre alarak 10 gol, 4 asistlik katkı sağladı