En iyi döner Lukas Podolski'nin

Almanya'da bir yemek sitesinin düzenlediği anket sonucunda Lukas Podolski'in ortağı olduğu “Mangal Döner” birinci seçildi.

AKŞAM Dış Haber

Türkiye'de Galatasaray ve Antalyaspor formaları giyen Podolski, ülkesi Almanya'da, "Mangal Döner" ismiyle zincir restoranlar açmıştı. 110 binden fazla kullanıcısı olan bir Alman yemek sitesi, ülkedeki en iyi döner üzerinden bir anket düzenledi. Birinciliği Podolski ve Metin Dağ'ın sahip olduğu "Mangal Döner" kazandı. Podolski'nin restoranı, 560 aday arasından ipi göğüsledi. Poldi, her fırsatta Türk yemekleri ve Türk kültürüne hayran olduğunu belirtiyor.

Radamel Falcao kürtaj karşıtı çıktı! Kolombiya'yı karıştıran karar

ÇAY TUTKUSU İNANILMAZ

Yıldız oyuncu, "Sadece Almanya ile sınırlı kalmayacağız. Bütün dünyayla bu lezzeti buluşturmak istiyorum. İnsanların sizi takdir etmesi çok güzel bir şey." açıklamasında bulundu.

Türkiye'de oynadığı dönemde sürekli çay içtiği görüntüleri paylaşan tecrübeli futbolcu, "Benim çayla olan bağlantımı da herkes biliyor. Çay içme imkanım olan her yerde içerim. Bu dünyada en sevdiğim şeylerden biri. Türk yiyecek ve içeceklerine bayılıyorum." dedi.

Mauricio Isla, "Lira"ya yatırım yaptı!