Emre Mor, Sarı-Lacivert! İşte bonservisi ve maaşı...

Fenerbahçe Emre Mor'u 2 milyon euro ve sonraki satıştan pay karşılığında renklerine bağladı. 3 yıllık mukavele karşılığı Emre Mor, senelik 1 milyon 250 bin euro kazanacak.

AKŞAM

Fenerbahçe, Fatih Karagümrüklü oyuncu Emre Mor'un transferi için prensipte anlaşıldığını duyurdu. Daha önce Galatasaray forması da giyen 24 yaşındaki futbolcu, o dönemde bekleneni verememişti. Emre, Avrupa'da da beklentilerin gerisinde kaldıktan sonra Karagümrük ona şans verdi. Süper Lig'de geçen sezon 26 maça çıkan Emre Mor, 5 gol-3 asistlik performans sergiledi. Türkiye Kupası'nda da 3 maça çıkan 24 yaşındaki yıldız, 1 gol-1 de asistle oynadı.

20 MİLYONA SATARDIM

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, "Emre Mor'un bir sene daha kalması için fedakarlık yaptım. Daha fazla para önerdim. Bir sene daha kalsaydı, 20 milyon euro civarına satardım. Ama o gitmek istedi. Fenerbahçe'ye söz verdim. Bundan sonra bir başka takım 10 milyon euro bile verse ben sözümü tutarım" açıklamasında bulunmuştu. Stadyuma giden genç futbolcu, Sarı-Lacivertli formayı da giydi. Fenerbahçe'deki transfer operasyonu ise devam edecek.

KARARINDAN DÖNMEDİ

Sarı-Lacivertli kulüp, Fatih Karagümrük'le 2 milyon euro ve sonraki satıştan pay karşılığında anlaşmaya vardı. 3 senelik mukaveleye imza atan Emre Mor, yıllık 1 milyon 250 bin euro garanti ücret alacak. Transfer görüşmeleri esnasında sürekli olarak Fenerbahçe'de oynamak istediğini dile getiren 24 yaşındaki futbolcunun bu kararlılığı, işlerin çok daha kolay çözülmesini sağladı. Fenerbahçe daha önce yine ezeli rakibi Galatasaray'ın forması giyen Bruma ile de anlaşma sağlamıştı.