Emre Mor gitmek istediği kulübü açıkladı

Fenerbahçe'de gözden düşen ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Emre Mor'a birçok talip çıkmıştı. Milli oyuncu, gitmek istediği kulübü resmen açıkladı.

Fenerbahçe'de sakatlığının da etkisiyle bu sezon istediği süreleri bulamayan Emre Mor'a Trendyol Süper Lig kulüplerinden teklif yağıyor. İşte Emre Mor'un transfer sürecinde yaşananlar...

SÜPER LİG'DEN 4 TEKLİF

Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor ve Rams Başakşehir'in istediği Emre Mor'a son olarak eski kulübü VavaCars Fatih Karagümrük talip oldu.

İŞTE İSTEDİĞİ İKİ KULÜP

Eski hocası Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor ile eski kulübü Fatih Karagümrük'e gitmeye sıcak bakmayan Emre Mor, Fenerbahçe yönetimine Başakşehir ve Antalyaspor'a gitmek istediğini iletti.

ÇAĞDAŞ ATAN RESMEN AÇIKLADI

Başakşehir'in teknik patronu Çağdaş Atan da Fenerbahçe maçı sonrası, "Emre Mor benim çok beğendiğim ve istediğim bir oyuncu. Fenerbahçe'de bence istediği kadar süre alamıyor, belki bu opsiyonu değerlendirebilir. Görüşmelerimiz devam ediyor, olursa bize güç katacağını düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

F.BAHÇE 2 MİLYON EUROYA ALDI

Fenerbahçe'nin 2 milyon euro bonservisle Karagümrük'ten transfer ettiği Emre Mor, bu sezon 7 maçta 2 asist olmak üzere sarı lacivertli formayla toplamda 48 maça çıkıp 6 gol ve 5 asistle oynadı.