Emre Mor düellosu

Fenerbahçe, Emre Mor için seferberlik ilan etti. Oyuncunun menajeri Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldi. Ancak Trabzonspor da Emre Mor için son dakikada görüşme talep etti.

AKŞAM

GEÇEN sezon Karagümrük formasıyla dikkat çeken performans sergileyen Emre Mor için Fenerbahçe'de seferberlik ilan edildi. Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'yla görüşen Sarı-Lacivertliler, transfer için izin aldı ve oyuncunun menajeri İstanbul'a davet edildi. Taraflar yapılan görüşme sonrasında prensipte el sıkıştı. Karagümrük ile bonservis konusunda anlaşılması halinde transfer gerçekleşecekti ancak son dakikada Trabzonspor, Emre Mor için devreye girdi.

Karadeniz ekibinin 24 yaşındaki oyuncu için devreye girmesi, Karagümrük'ün Trabzonspor'dan Gervinho'yu istemesiyle başladı. Teknik Direktör Andrea Pirlo'nun Filidişi Sahilli oyuncunun transferini istemesi sonrasında, Bordo-Mavililer, karşılığında Emre Mor'u talep etti ve üzerine de bir miktar bonservis önerdi. Karagümrük cephesi bu teklif üzerine pazarlıklara başladı. Emre Mor'un menajeri de Trabzonspor iddialarını doğruladı ve Karadeniz ekibiyle yapılan pazarlıklara dahil oldu.