Emre Kılınç, Galatasaray'dan gelen telefonları açmıyor! O da Fenerbahçe'ye...

Gelecek sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve transfere agresif bir giriş yapan Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi yaşanıyor. Mert Hakan Yandaş'ı Galatasaray'ın elinden kapan Sarı-Lacivertliler şimdi de Emre Kılınç için bastırıyor. Başarılı futbolcuya Sarı-Kırmızılılardan çok daha cazip bir teklif sunulurken Emre Kılınç da Galatasaraylı yöneticilerden gelen telefonları açmamaya başladı.

İki sezondur büyük hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe, transferde gözünü kararttı. Sarı-Lacivertliler, Mert Hakan Yandaş’ın ardından Emre Kılınç’ı da ezeli rakibi Galatasaray’ın elinden kapmak için düğmeye bastı.

GALATASARAY’IN TELEFONLARINI AÇMAMAYA BAŞLADI

Fanatik’in haberine göre, Fenerbahçe’nin Mert Hakan ile anlaşma sağlamasının ardından Emre Kılınç, Sarı-Kırmızılılar’ın telefonlarını açmamaya başladı.

EMRE KILINÇ’A DA GALATASARAY’DAN ÇOK DAHA CAZİP TEKLİF SUNULDU

Sarı-Lacivertli ekibin, 25 yaşındaki kanat oyuncusuna da aynı Mert Hakan’da olduğu gibi Galatasaray’dan çok daha cazip bir teklif sunduğu öne sürüldü. Bu gelişme sonrası kafası karışan Emre Kılınç’ın, son kararını vermek için zaman istediği kaydedildi. Yıldız futbolcunun bu nedenle Galatasaraylı yöneticilerin aramalarını yanıtsız bıraktığı öğrenildi.