'Emre istemedi' denmişti Benjamin Stambouli transferinde gerçek ortaya çıktı

Yeni sezona bomba gibi girmenin planlarını yapan Fenerbahçe, Benjamin Stambouli'yi listesine aldı. Geçtiğimiz günlerde müstakbel sportif direktör Emre Belözoğlu'nun veto ettiği haberleriyle gündem olan Stambouli için gerçeklerin öyle olmadığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Transfer çalışmalarına ağırlık veren Fenerbahçe'de gündem Benjamin Stambouli... Transferde önceliğini düşük maliyetli veya bonservisi elinde olan isimlere veren sarı-lacivertliler aynı zamanda kaliteyi de yükseltmenin planlarını yapıyor.

'EMRE VETO ETTİ' DENMİŞTİ AMA...

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fransız basını Fenerbahçe'nin sürpriz bir isimle transfer görüşmesi gerçekleştirdiğini öne sürdü.

Kısa süre önce Emre Belözoğlu'nun veto ettiği iddia edilen Benjamin Stambouli için şu ifadeler kullanıldı:

FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞTÜ; OLUMLU AŞAMA KAYDEDİLDİ

Schalke 04 ile olan sözleşmesine devam etmeyen Benjamin Stambouli artık istediği kulüple sözleşme imzalayabilir. Montpellier Başkanı Laurent Nicollin, Stambouli'yi transfer etmek için çalışmalar başlattığını itiraf etse de, Fransız savunmacı ülkesine dönmek istemiyor. Stambouli ile Fenerbahçe de ilgileniyor. Ayrıca kulüp, onunla sözleşme imzalamak amacında...

Bu arada Fenerbahçe'nin Fransız savunmacıyla ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği ve bu görüşmelerin olumlu ilerlediği kaydedildi.

MALANG SARR DA LİSTEDE

Haberin detaylarında ise Sarı-Lacivertliler'in Fransa'da gerçekleştirdiği operasyonun Stambouli ile sınırlı olmadığı belirtildi. Şu anda serbest oyuncu statüsünde bulunan Nice'in eski yıldızı Malang Sarr'ın da Fenerbahçe'nin gündeminde olduğunun altı çizildi.

Fenerbahçe'de sol bek mevki için gündemdeki isim: Oussama Haddadi