Emre Belözoğlu'nun yardımcıları kim olacak? İmza töreninde açıklama geldi

Aykut Kocaman'la yollarını ayıran Başakşehir, teknik direktörlük koltuğuna getirdiği Emre Belözoğlu için imza töreni düzenledi. Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ, Emre Belözoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Emre Belözoğlu da yaptığı açıklamada ofansif bir futbol oynatacağını ve Başakşehir ile şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti. Öte yandan Göksel Gümüşdağ, Emre Belözoğlu'nun yardımcılarıyla ilgili de açıklama yaptı. İşte detaylar...

Emre Belözoğlu'nun imza töreninde ilk olarak söz alan başkan Göksel Gümüşdağ şu ifadeleri kullandı:

"Emre Belözoğlu her zaman Başakşehir ailesine değer kattı. Kendisiyle 2023 yılına kadar sözleşme imzaladık. Hayırlı olsun.

Emre Belözoğlu'yla benim yakınlığımı bilirsiniz, benim kardeşimdir. Futbolculuğunun üzerinde daha büyük başarılar elde edeceğini düşünüyorum. Eminim ki burada çok başarılı olacak ve buradan çok çok iyi yerlere nasip olacak."

Başkan Gümüşdağ sonrası söz alan Emre Belözoğlu da şöyle konuştu:

"Başakşehir ailesinin benim için farklı bir yeri var. 35 yaşında buraya geldiğimde, futbolu bırakmayı düşünüyordum ama 4 sene sonra Fenerbahçe'ye transfer olup A Milli Takım'da oynadım.

Bugün burada olmak benim adıma mutluluk ve gurur verici. En büyük hedefim bu ülkenin yetiştirdiği en büyük teknik adamlardan birisi olmak.

İnsanların kafasında diğer takımlar gibi ilk 10, ilk 6 gibi hedefler olabilir ama Başakşehir ailesi ligin ilk 3'üne hedef koyar her zaman. Hedefimiz en üstlere oynamak.

Okan (Buruk) ağabeye nasip olanı, futbolculuğumda bana nasip olmayanı başarıp, inşallah burada şampiyon olurum. Bu kulübün genlerine hakim biriyim.

Türkiye'de pro lisans konusu çok fazla konuşuluyor. Ben hoca olmaya karar verdikten sonra çok konuşulmaya başlandı. Herhalde bir yere temas ettik. Pro lisansım yok ama Türkiye'de böyle teknik adamlar var. Benim A lisansım var. TFF'nin de getirdiği belirli kurallar var. Pro Lisans için kısa bir sürem kaldı. Sonu iyi olsun, lisansları bir şekilde alacağız.

Fena bir futbolcu değildim ama artık o bitti. Futbolu çok iyi bilebilirsiniz onu anlatmak başka bir yetenek. Ben de bunda başarılı olabileceğimi düşünüyorum.

Aykut hocamla da konuştum. Güçlü bir kadromuz var. Elimde çok iyi bir kadro var. Bunu iyi değerlendireceğiz. Ofansif bir oyun oynatmak istiyorum.

Son güne kadar çok ciddi teklifler aldım. Başakşehir'i seçmemdeki en büyük neden Göksel Gümüşdağ'ın varlığıydı. Onun bir sözüne bakıyordu her şey."

EMRE BELÖZOĞLU'NUN YARDIMCILARI KİM OLACAK?

Öte yandan başkan Göksel Gümüşdağ, Emre Belözoğlu'nun hoca kadrosunu da yarın veya öbür gün açıklayacağını söyledi. Konuyla ilgili konuşan Emre Belözoğlu da "İnşallah 1-2 güne kadar açıklarız başkanım" ifadelerini kullandı.