Emre Belözoğlu'nun sansasyonel transferi 1 ay rötarlı geliyor! İnanılmaz takas

Emre Belözoğlu'nun Adem Ljajic hayali takas yoluyla gerçekleşebilir. Michy Batshuayi'nin performansından memnun olmayan Beşiktaş'ın Stefano Okaka'yı transfer etmek istediği öne sürüldü. Siyah-Beyazlıların transferi Adem Ljajic takasıyla bitirmek istediği ve Başakşehir'e bu teklifi sunduğu iddia edildi. Emre Belözoğlu'nun kadrosunda görmek istediği ve Turuncu-Lacivertlilerin 1 ay önce söz kestiği Adem Ljajic, takasın gerçekleşmesi halinde Başakşehir forması giyecek.

Emre Belözoğlu'nun kadrosunda görmek istediği Adem Ljajic'te sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başakşehir'in daha önce anlaşma sağladığı Adem Ljajic, Beşiktaş'la uzlaşamayınca transfer sürüncemeye girmişti. Emre Belözoğlu'nun gözdesi Adem Ljajic için Siyah-Beyazlılardan Başakşehir'e sürpriz bir takas önerisi geldi.

BEŞİKTAŞ'TAN ADEM LJAJIC-STEFANO OKAKA TAKASI ÖNERİSİ

Türkiye'nin haberine göre Beşiktaş, Stefano Okaka transferi için Başakşehir'e Adem Ljajic takasını önerdi. Michy Batshuayi'nin performansından memnun olmayan Beşiktaş, Turuncu-Lacivertlilerde harikalar yaratan Stefano Okaka'yı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Adem Ljajic'in Siyah-Beyazlılardaki sözleşme sorununu çözemediği için Başakşehir'e transferi sürüncemeye girerken, Beşiktaş'tan Turuncu-Lacivertlilere Okaka ile Ljajic'i takas etme önerisi geldi.

Ersun Yanal geri dönüyor! Haber bir anda yayıldı! 4 aydır boştaydı

BAŞAKŞEHİR'DEN 600 BİN EURO KAZANACAK

Beşiktaş'ta uzun süredir kadro dışı olan ve haftalar önce Başakşehir'le anlaşan Adem Ljajic de transferin gerçekleşmesini dört gözle beklerken Sırp yıldızın Turuncu-Lacivertlilerden 600 bin euro kazanacağı öğrenildi.

Fatih Terim olmadı, Vitor Pereira ile anlaştılar! Başkan camiaya duyurdu