Emre Belözoğlu'nun ilk sansasyonel transferi Süper Lig devinden! Anlaşma sağlandı

Başakşehir kariyerine rüya gibi bir başlangıç yapan Emre Belözoğlu, ses getirecek ilk transferini Adem Ljajic ile yapıyor. Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun ısrarla istediği Adem Ljajic ile prensip anlaşmasına varırken oyuncunun Beşiktaş'taki durumunu çözmesi halinde devre arasında imzalar atılacak.

Sports Digitale

Emre Belözoğlu yönetiminde şaha kalkan Başakşehir, devre arasının ilk transferini Beşiktaş'tan yapıyor. Siyah-Beyazlılarda kadro dışı bırakılan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Adem Ljajic, Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başakşehir'in yolunu tutuyor.

EMRE BELÖZOĞLU İSTEDİ, BAŞAKŞEHİR ADEM LJAJIC İLE ANLAŞTI

Sports Digitale'nin haberine göre Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun ısrarla kadrosunda görmek istediği Adem Ljajic ile prensip anlaşmasına vardı. Ljajic'in Beşiktaş'taki durumunu çözmesi halinde devre arası transfer döneminde imzalar atılacak.

ADEM LJAJIC BEŞİKTAŞ'A PAHALIYA MAL OLDU

Beşiktaş'ın 2018 yılında 1,25 milyon euro kiralama bedeli ödediği, 2019 yılında ise 6,5 milyon euro karşılığında bonservisini aldığı Adem Ljajic, Siyah-Beyazlılarda çıktığı toplam 85 maçta 18 gol, 29 asistlik performans sergiledi.

Volkan Demirel'in göz bebeği, Fenerbahçe'nin yolunu tutuyor! Herkesi şaşırtan transfer