Emre Belözoğlu'nun gözdesini Beşiktaş kapıyor! Süper Lig'e damga vuran yıldız...

Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun transferini istediği isimler arasında yer alan Mounir Chouiar için Beşiktaş harekete geçti. Yeni Malatyaspor'da gösterdiği performansla Emre Belözoğlu'nun dikkatini çeken Mounir Chouiar, Beşiktaş'ın da gündemine girince yarış kızıştı.

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, Yeni Malatyaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Mounir Chouiar'ı yakından takip ediyordu. Dijon'dan 1 yıllığına kiralanan Mounir Chouiar için Beşiktaş da devreye girdi. Siyah-Beyazlıların oyuncuyu sezon sonuna kadar izleyeceği ve nihai kararını vereceği öğrenildi. Emre Belözoğlu'nun ısrarla istediği 23 yaşındaki sol kanat oyuncusunun transferindeki yarışın önümüzdeki aylarda iyice kızışacağı belirtiliyor.

Hakan Çalhanoğlu için yılın transfer bombasına hazır olun! İtalya bu haberle çalkalanıyor

MOUNİR CHOUİAR İSTATİSTİKLERDE ZİRVEDE

Sezon başında Fransız ekibi Dijon'dan kiralanan Mounir Chouiar, Yeni Malatyaspor'un ligin dibine demir atmasına rağmen gösterdiği performansla dikkatleri çekiyor. Takımına 25 maçta 4 gol ve 4 asistlik katkı veren Mounir Chouiar aynı zamanda ligin en fazla başarılı dripling yapan ve en fazla başarılı çalım atan futbolcusu durumunda.

Herkes Şenol Güneş'i Beşiktaş'a bekliyordu, Erman Toroğlu "duyduğuma göre" dedi ve açıkladı

SATIN ALMA OPSİYONU YENİ MALATYASPOR'DA AMA...

Dijon ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 23 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonu Yeni Malatyaspor'da bulunuyor ancak ligde kalması çok zor olan Sarı-Siyahlı kulübün mevcut ekonomik durumlar da dikkate alındığında Chouiar'ın bonservisini alması mümkün gözükmüyor.

Joachim Löw'de mutlu son! Resmi açıklama geliyor: Projem hazır

(Takvim)