Emre Belözoğlu'nun en güvendiği transferlerdendi! TRT, Fenerbahçe'deki flaş ayrılığı duyurdu

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlüğü döneminde ısrarla takıma kazandırdığı Marcel Tisserand takımdan ayrılıyor. TRT, Emre Belözoğlu'nun gözdesi Marcel Tisserand için El İttifak ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlük döneminin meyvelerinden olan ve en güvendiği isimlerden biri olan Marcel Tisserand, sarı lacivertli kulüpten ayrılıyor. Son dönemde gözden düşen ve üst üste yapılan transferler sonrası forma şansı bulamayan başarılı oyuncunun yeni adresi belli oldu.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN GÖZDESİ VEDA EDİYOR

Fenerbahçe'ye ilk geldiği dönemde iyi bir grafik çizen ancak yaşadığı sakatlıklarla formasından uzak kalan Marcel Tisserand, düzenli forma şansı bulamayarak gözden düşmüştü. Son olarak Vitor Pereira döneminde oynanan 3'lü savunmada sarı lacivertli takımın vazgeçilmezleri arasına giren başarılı stoper, sistemin değişmesiyle birlikte yine gözden düştü. Yeni teknik direktör Jorge Jesus'un planları arasında yer almayan ve üzerine birçok transfer yapılan Marcel Tisserand için artık Fenerbahçe defteri tamamen kapandı.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Fenerbahçe, savunma oyuncusu Marcel Tisserand'ın Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Ettifaq FC'ye transfer olduğunu açıkladı.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Marcel Tisserand'ın transferi için Suudi Arabistan Ligi'nin Ettifaq FC Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Marcel Tisserand'a bugüne kadarki emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin yeni döneminde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.