Emre Belözoğlu'nun aylardır beklediği transfer gerçekleşti! Kılını kıpırdatmadan müthiş rakam

Emre Belözoğlu'nun elini rahatlatan transfer gerçekleşti. Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başakşehir, Marsilya'nın Cengiz Ünder'in bonservisini almasıyla derin bir oh çekti. İstanbul ekibinin kasasına bu transferden 1,680 milyon euro girecek.

Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Emre Belözoğlu, Fransa'dan gelen haberle rahatladı. Emre Belözoğlu'nun Başakşehir'i, Cengiz Ünder transferinin resmiyete dökülmesiyle hatırı sayılır bir rakamı kasasına koydu.

EMRE BELÖZOĞLU'NU SEVİNDİREN TRANSFER

Onyekuru başta olmak üzere birçok transfer hedefi olan Emre Belözoğlu, Cengiz Ünder'den gelen haberle sevindi. Marsilya'nın ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemesiyle birlikte milli futbolcumuzun 8,4 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girdi.

CENGİZ ÜNDER TRANSFERİNDEN BAŞAKŞEHİR'E 1,68 MİLYON EURO

Bu transfer Emre Belözoğlu'nu ziyadesiyle mutlu ederken, Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Başakşehir söz konusu maddenin devreye girmesiyle 1,68 milyon euroluk geliri kasasına koydu. İtalyan basını geçtiğimiz günlerde geçtiği haberde Marsilya'nın Cengiz Ünder ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağını belirtmişti.

Ve Aaron Boupendza transferi hayırlı olsun! Meğer Beşiktaş değilmiş

Ve Anderson Talisca transferinde mutlu son! Halefini duyan kulaklarına inanamıyor...

Yine Aykut Kocaman sendromu! Fenerbahçeliler endişe içinde olacakları bekliyor