Şampiyonluğu getiren isimdi! Emre Belözoğlu'ndan sansasyonel transfer

Emre Belözoğlu Süper Lig'i sallayacak bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. Beşiktaş'tan ayrılmaya çalışan yıldız futbolcu Başakşehir'in gündemine girdi. Emre Belözoğlu, fırsat transferi olarak gördüğü isim için bastırıyor. Detaylar haberimizde...

NTV Spor

Medipol Başakşehir, Emre Belözoğlu önderliğinde transfer çalışmalarına başladı. Bu sezona Aykut Kocaman ile kötü başlayan ve genç teknik direktörün gelişiyle çıkışa geçen İstanbul temsilcisi, Beşiktaş'ın boşa çıkacak yıldızı Cyle Larin'i gündemine aldı. Emre Belözoğlu başarılı ismin transferinde ısrarcı.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN LARIN HAMLESİ

NTV Spor'un haberine göre, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor, Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen Cyle Larin'i kadrosuna katmak istiyor. Siyah-beyazlılardaki akıbeti tam netleşmeyen Kanadalı futbolcunun durumuna göre iki ekip harekete geçecek.

Emre Belözoğlu tarafından beğenilen ve Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonki çifte şampiyonluğunda da büyük katkı sağlayan 27 yaşındaki futbolcu fırsat transferi olarak görülüyor.

Cyle Larin her ne kadar bu sezon Beşiktaş ile çok iyi bir performans ortaya koyamasa da, Kanada Milli Takımı'nda gösterdiği form ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

CYLE LARIN'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Beşiktaş ile 38 maça çıkan Kanadalı golcü 8 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. Ayrıca Cyle Larin'in Transfermarkt verilerine göre, piyasa değeri 11 milyon euro.