Emre Belözoğlu'ndan Süper Lig'i sallayacak transfer çalımı! Konyaspor'a imza atacakken...

Emre Belözoğlu, İlhan Palut'un transferi için haftalardır uğraş verdiği Salih Uçan'da devreye girdi. Başakşehir, Konyaspor'un daha önce Beşiktaş'la el sıkıştığı Salih Uçan için Siyah-Beyazlılara 6 aylık kiralama teklifi yaptı. Emre Belözoğlu'nun ısrarla kadrosunda görmek istediği Salih Uçan, düşünmek için süre istedi.

A Spor

Emre Belözoğlu, İlhan Palut'un gözdesi Salih Uçan için devreye girdi. Konyaspor, Beşiktaş'ta düzenli forma şansı bulamayan Salih Uçan için Siyah-Beyazlılarla anlaşma sağlamıştı ancak transferde Başakşehir de devreye girdi. A Spor'un haberine göre Turuncu-Lacivertliler, Emre Belözoğlu'nun ısrarla kadrosunda görmek istediği Salih Uçan için Beşiktaş'a sezon sonuna kadar kiralama teklifi yaptı.

Taylan Antalyalı'nın hataları çıldırtmıştı... Galatasaray'a bir kötü haber daha

BEŞİKTAŞ KARARI SALİH UÇAN'A BIRAKTI

Salih Uçan'ı gözden çıkaran Beşiktaş, Başakşehir'in teklifini de kabul ederken transferde son kararı oyuncuya bıraktı. Önceliği Siyah-Beyazlılarda kalıp ikinci yarıda formayı kapmak olan Salih Uçan, en geç birkaç gün içinde son kararını verecek.

Bonservisine 14,5 milyon euro ödenmişti! O artık Galatasaray'da

AYRILMA KARARI ALIRSA BAŞAKŞEHİR'İ SEÇECEK

Salih Uçan'ın Beşiktaş'tan ayrılma kararı alması halinde ise Konyaspor'u değil Başakşehir'i kabul edeceği ve İstanbul'da kalacağı belirtiliyor.

Öte yandan TRT Spor'un son dakika haberine göre Salih Uçan, Başakşehir'in teklifini kabul etti. 28 yaşındaki futbolcunun, sezon sonuna kadar Boz-Baykuşlar forması giyeceği kaydedildi.

Fenerbahçelilerin içinde ukde kalan yıldız Galatasaray'a! Yılın sürpriz transferi