Emre Belözoğlu'ndan bir garip transfer! Aynı bölgeye 5. isim

Başakşehir kariyerine rüya gibi bir başlangıç yapan Emre Belözoğlu, Bayer Leverkusen'in kalecisi Andrey Lunev'i istiyor. Andrey Lunev'in menajeri Anton Smirnov, Başakşehir'in ilgisini doğrularken Emre Belözoğlu'nun ilk transferinin Lunev olup olmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Başakşehir kariyerine 4'te 4 yaparak başlayan Emre Belözoğlu transferde atağa kalktı. Devre arası transfer dönemi için çalışmalarını hızlandıran Emre Belözoğlu, Bayer Leverkusen'in kalecisi Andrey Lunev'i kadrosuna katmak istiyor. Rus file bekçisinin menajeri Anton Smirnov, Başakşehir'in ilgisini doğruladı.

"BAŞAKŞEHİR'İN ANDREY LUNEV'E İLGİSİ VAR"

Konuyla ilgili Match TV'ye konuşan menajer Anton Smirnov, Başakşehir'in Andrey Lunev'e olan ilgisini itiraf etti. Smirnov şu ifadeleri kullandı:

"Başakşehir'den Andrey Lunev'e bir ilgi var ama ne temsilcilerle ne de başkasıyla şartları görüştük. Şu anda Andrey'in bir yere gitme arzusu yok ama bu bir süre sonra değişebilir. Kendisiyle konuşmamız gerekiyor. Aralık ayında Bayer yönetimi ile bir görüşme yapılacak. Türk kulübünün temsilcilerine de kendisinin kontratı olduğunu söyledim."

LUNEV GELİRSE KADRODAKİ 5. KALECİ OLACAK

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir kadrosunda Volkan Babacan, Muhammed Şengezer, Ahmet Kıvanç ve Deniz Dilmen olmak üzere 4 kaleci yer alırken, Andrey Lunev'in olası transferinde İstanbul ekibinin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.