Emre Belözoğlu'ndan bir garip transfer açıklaması! İmzayı attı, haberi bile yok!

Emre Belözoğlu'ndan bir garip transfer açıklaması geldi! Geçtiğimiz günlerde Legia Varşova'dan Mahir Emreli'yi istediklerini dile getiren Emre Belözoğlu, oyuncu için “Transferi olmayacak gibi duruyor” ifadelerini kullandı. Halbuki Mahir Emreli dün Dinamo Zagreb'e 4,5 yıllık imza atmıştı.

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun transfer sözlerine kimse anlam veremedi. Geçtiğimiz günlerde Legia Varşova'nın forveti Mahir Emreli'yi istediklerini belirten Emre Belözoğlu, bugün "Transferi olmayacak gibi duruyor" ifadelerini kullandı. Emre Belözoğlu'nun hala umudunu tam olarak kesmediği Mahir Emreli ise dün kendini 4,5 yıllığına Dinamo Zagreb'e bağlayan sözleşmeyi imzalamıştı.

Tüm dünya Atiba Hutchinson'ın golünü konuşuyor! Asist Larin'den! İşte o anlar...

EMRE BELÖZOĞLU'NUN MAHİR EMRELİ TRANSFERİNDEN HABERİ YOK

Emre Belözoğlu'nun Mahir Emreli transferiyle ilgili yaptığı açıklama şöyle:

"Biz aslında oyuncuyla ilgilendik ve görüşmelerimiz de oldu. Fakat oyuncunun çıkışıyla alakalı kulübünün beklentileri var. Oyuncu, kulübünde istemediği bir olay yaşadı ve ayrılmak istediğini ifade etti. Ancak ayrılış süreci uzun sürdü. Bizim de çabuk almamız gereken kararlar var. Ocak ayı transferi kolay değildir. Bize katkı vereceğine inandığımız bir oyuncuydu ama şu an için olmayacak gibi duruyor."

Vedat Muriqi ilk maçında La Liga rekoru kırdı! İspanya ve İtalya'da gündeme oturdu