Emre Belözoğlu 'yerini dolduramayız' demişti! Başakşehir'i zor durumda bırakacak transfer

Emre Belözoğlu'nun ‘kalacağını düşünüyorum' dediği Youssouf Ndayishimiye, transferin son gününde Bordeaux'ya transfer olabilir. Fransızların prestijli gazetesi L'Equipe, Bordeaux'nun Youssouf Ndayishimiye için girişimlerde bulunduğunu yazdı. Emre Belözoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Ndayishimiye'yi isteyen kulüplerin olduğunu ancak oyuncunun takımda kalacağını düşündüğünü belirtmişti.

Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başakşehir'de bir ayrılık daha yaşanmak üzere. Fransızların prestijli gazetesi L'Equipe, Bordeaux'nun transferin son gününde Başakşehir'den Youssouf Ndayishimiye'yi transfer etmek için bastırdığını yazdı. Emre Belözoğlu geçtiğimiz günlerde Youssouf Ndayishimiye'yi isteyen kulüplerin olduğunu açıklamış ancak oyuncunun takımda kalacağını düşündüğünü dile getirmişti.

Meğer Kerem Aktürkoğlu değilmiş! Marsilya ile anlaştı! Galatasaray'da ayrılık

EMRE BELÖZOĞLU'NUN İŞARET ETTİĞİ TAKIM BORDEAUX MU?

L'Equipe'in haberine göre Bordeaux, Manchester United'dan Phil Jones'u kiralamak adına temaslarını sürdürüyor. Marcelo'nun yanında bir stoper takviyesi daha yapmak isteyen Bordeaux, bu sezon Başakşehir'de savunmanın ortasında sergilediği performansla dikkat çeken Youssouf Ndayishmiye için de temaslarda bulunuyor.

Galatasaray tarihe geçecek transferi bitirdi! Hem de kasadan tek kuruş çıkmadan

BELÖZOĞLU 'YERİNİ DOLDURMAK KOLAY OLMAZ' DEMİŞTİ

Emre Belözoğlu, Ndayishimiye'nin transferiyle ilgili geçtiğimiz günlerde şu açıklamayı yapmıştı:

"Yusuf Ndayishimiye ile ilgili bize net ulaşan söylemler var. İstenilen bir oyuncu. Giden oyuncunun yerini doldurmak kolay olmuyor. Zaman gerekiyor. Yusuf'un kalacağını düşünüyorum."

Ve Uğurcan Çakır transferini açıkladı! 'Ayrılıklar hüzünlü olur' Ahmet Ağaoğlu detayı...

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Bu sezon Başakşehir ile 22 lig maçına çıkan Ndayishimiye'nin Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Phil Jones transferine ilişkin henüz sonuç alınamamışken Bordeaux, son günde Ndayishimiye'yi kadroya katmak istiyor.