Emre Belözoğlu sürprizi! Yeni takımı...

Son dakika haberleri… Süper Lig'e 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak başlayan Göztepe'de teknik direktör Ünal Karaman ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İzmir ekibinin Karaman'ın yerine düşündüğü isimlerden biri de Emre Belözoğlu. Detaylar haberimizde...

İLK HEDEF TAYFUN KORKUT

Süper Lig'de 3 hafta geride kalırken henüz galibiyetle tanışamayan Göztepe'de teknik direktör Ünal Karaman dönemi sona eriyor. İzmir ekibi, tecrübeli teknik adamla ayrılık kararı alırken Karaman'ın yerine düşünülen ilk isim Tayfun Korkut.

B PLANI EMRE BELÖZOĞLU

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'in önceliği Tayfun Korkut'a vereceği, genç teknik adamla anlaşma sağlanamaması halinde Emre Belözoğlu ve Alanyaspor'dan ayrılan Çağdaş Atan için devreye girileceği belirtildi.

ŞENOL GÜNEŞ: BURASI HEM EMRE HEM DE BİZİM İÇİN İYİ OLACAKTI

Öte yandan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Karadağ maçı öncesi yaptığı açıklamada Emre Belözoğlu'na da değindi.

'Şartlar itibarıyla şu an olması mümkün değil' diyen Şenol Güneş, şu ifadeleri kullandı:

"Emre Belözoğlu ile görüşüyoruz dedim, aldık diye konuşmadım hiçbir zaman çünkü açık ve samimi olmak lazım. Çok beğendiğim, taktir ettiğim, yetenekli bir insan. Aynı zamanda liderlik vasfı olan bir insan. Hala da görüşüyorum. Önünde daha çok zaman var. Şartlar itibariyle şu an olması mümkün değil. Beklentilerimizde farklılıklar vardı. En iyi uyum sağlayacak, kişisel uyum itibariyle Emre'yi düşünmüştüm. Kaptan olarak da katkıyı yapıyordu oynamadığı zamanda bile. O manada onu düşünmüştüm. Burası hem onun hem de bizim için iyi olacaktı. Şu anda olmadı, katılmadı bize. Başka antrenör de alabilirdim ama almadım."