Emre Belözoğlu milli yıldızı alıyor! Süper Lig'de yılın transferi...

Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Süper Lig ekibi Başakşehir, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gelecek sezona zirve iddiasıyla girmek isteyen Emre Belözoğlu ve ekibi, milli yıldız için harekete geçti. İşte detaylar...

Başakşehir, teknik direktörü Emre Belözoğlu ile yeni sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Emre Belözoğlu ile gelecek sezon üst sıraları hedefleyen turuncu-lacivertliler, Trabzonspor'dan ayrılan Dorukhan Toköz'e kancayı taktı.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN HEDEFİ BÜYÜK

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Başakşehir, gelecek sezon da zirve yarışına ortak olmak istiyor. Turuncu-lacivertliler bu doğrultuda teknik direktör Emre Belözoğlu ile transfer çalışmalarına devam ediyor.

MİLLİ YILDIZI ALIYOR

TRT Spor'un haberine göre; Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başakşehir, Trabzonspor'dan ayrılan Dorukhan Toköz'ü kadrosuna katmak için harekete geçti. Milli yıldız ile temas halinde olan turuncu-lacivertliler pazarlık masasına oturacak.

SADECE 9 MAÇA ÇIKTI

Dorukhan Toköz, geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünü sakat geçirdiği Trabzonspor'da sadece 9 karşılaşmada forma giymişti.

GEÇTİĞİMİZ SEZON BAŞAKŞEHİR

Emre Belözoğlu, geçtiğimiz sezon Başakşehir'in başında 52 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 27 galibiyet, 13 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan 42 yaşındaki teknik adam, maç başına 1.81 puan ortalaması yakalayabildi.