Emre Belözoğlu Fenerbahçe'nin başına büyük bir dert açtı! Yönetim kara kara düşünüyor

Emre Belözoğlu'nun özel transferi Fenerbahçe'nin başına bela oldu! Sarı-Lacivertlilerin Emre Belözoğlu'nun ısrarıyla kadrosuna kattığı Mauricio Lemos, kiralandığı Beerschot'tan geri dönüyor. Fenerbahçe kadro düşünmediği stoperden kurtulmanın yollarını arıyor.

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevini yürüttüğü esnada yaptığı transferlerle dikkat çekmişti. Geçtiğimiz sezon başında Emre Belözoğlu önderliğinde birçok ismi kadrosuna katan Fenerbahçe'de tartışılan isimlerden biri de Mauricio Lemos'du.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN ÖZEL TRANSFERİ FENER'İN BAŞINA DERT OLDU

Emre Belözoğlu'nun 'kefilim' diyerek La Liga 2 ekibi Las Palmas'tan 1,5 milyon euro karşılığında transfer ettiği Lemos, gösterdiği performansla beklentileri karşılayamamış ve yeni sezon öncesi Beerschot'a kiralanmıştı.

BAŞAKŞEHİR İDDİALARI

Hatta Emre Belözoğlu'nun oyuncuyu Epureanu'nun yerine sezon sonunda Başakşehir'e transfer etmek istediği iddia edilmişti. Başakşehir cephesi Lemos için henüz resmi bir adım atmazken, Fenerbahçe Uruguaylı stoperden kurtulmanın yollarını arıyor.

TRANSFERDE ZORLUK ÇIKARILMAYACAK

Fenerbahçe'yle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki savunmacı için Emre Belözoğlu'nun hamle yapmaması halinde Süper Lig'den diğer ekiplerle temasa geçileceği ve bonservis bedelinde zorluk çıkarmadan Lemos ile yolların ayrılacağı öğrenildi.

Okan Buruk duyduklarına inanamadı! Metin Öztürk bu kez ağız değiştirdi

Yılın transferi! Ozan Kabak geri dönüyor ama Galatasaray'a değil