Emre Belözoğlu: Fatih Terim'in söyledikleri çok da değerli değil

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in “Başkalarına scoutluk yapmaktan yorulduk.” açıklaması ile ilgili “Kimseyle problemimiz yok. Onlar kendilerince bir şeyi konuşuyorlarsa çok da değerli değil.” dedi.

AKŞAM

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in "Başkalarına scoutluk yapmaktan yorulduk" açıklaması ile ilgili "Scoutluk konusunda bize laf atanlar oluyor ama bizim kimseyle hiçbir problemimiz yok. Onlar kendilerince bir şeyi konuşuyorlarsa çok da değerli değil. Bizim Fenerbahçe'den başka hiçbir derdimiz yok. Onlar da bizim derdimiz değil zaten" ifadelerini kullandı. Emre Belözoğlu sözlerini şöyle sürdü: "Ben Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe ve Başkanımız Sayın Ali Koç ile burada bir yola çıktım.

Mustafa Cengiz aday olacak mı? Kararını verdi

"BİZ BURADAYIZ!.."

Bu yolda vermiş olduğum söz doğrultusunda sonuna kadar ama sonuna kadar, sonuç ne olursa olsun Fenerbahçelileri üzmemek, mutlu etmek adına çaba sarf etmeye ve çalışmaya tüm gayretimle devam edeceğim. Sene sonunda şampiyon olabileceğimize yürekten inanıyoruz. Olamazsak bunu herkes bilsin; başta ben olmak üzere hepimiz sorumluluğu alırız kimsenin şüphesi olmasın. Yani biz buradayız."

"ÜZGÜN OLDUĞUNU İLETTİ"

Emre Belözoğlu, Caner Erkin ile ilgili "Caner Erkin, takım arkadaşlarına ve hocaya yaptığı söylemlerden ötürü yanlış anlaşıldığından bizim önümüzde, takımın önünde gerekli konuşmayı yaptı ve çok üzgün olduğunu iletti." şeklinde konuştu.

Belhanda savaşı!

DAVADAN VAZGEÇTİ

Öte yandan Fenerbahçe'nin Nijeryalı oyuncusu Bright Osayi-Samuel, İngiltere'de uğradığı ırkçı tacizle ilgili davadan vazgeçti. Polis, Osayi Samuel'in takip etmemesi nedeniyle davanın kapatıldığını bildirdi.

Galatasaray'da hedef yara sarma: Muhtemel 11'ler