Emre Akbaba yılın transferi için devrede! Adana Demirspor'dan Galatasaray'a büyük çalım

Eski Galatasaraylı Emre Akbaba ve Henry Onyekuru, kariyerlerine Adana Demirspor'da devam etmeyi planlıyorlar. Geçtiğimiz günlerde Henry Onyekuru ile ilgilendiği haberleri çıkan Galatasaray, Adana Demirspor'un Emre Akbaba önderliğindeki transfer sürecinde izleyici kalacak.

Adana Demirspor forması ile fark yaratan Emre Akbaba ve Henry Onyekuru, Galatasaray'ın Nijeryalı ile yakından ilgilendiği transfer sürecinde farklı bir yol izleyecek!

ESKİ GALATASARAYLI EMRE AKBABA VE HENRY ONYEKURU, ADANA DEMİRSPOR'DA DEVAM EDECEK

Adana ekibinde tekrar kendini bulan Henry Onyekuru ile Galatasaray'ın ilgilendiği haberleri ortaya çıkarken, Emre Akbaba ve birkaç futbolcunun, Adana Demirspor projesine çok inanmaları sebebiyle, Nijeryalı futbolcuya "Kalmalısın" dedikleri belirtildi!

Satın alma opsiyonu ile kiralanan Onyekuru için ayrıca yönetimden de olumlu rapor çıkmış ve gelecek sezonun planları yapılmaya başlanmıştı.

Başarılı performansı sebebi ile Galatasaray'ın tekrar dikkatini çeken yetenekli kanat, an itibarıyla kariyerine Adana Demirspor'da devam edecek gibi duruyor...

Akabinde ise Emre Akbaba ve birkaç futbolcu da bu karar ile birlikte, önümüzdeki sezon daha iyi işler yapacaklarını ve takım olarak daha da iyi olacaklarını düşünüyorlar.

ADANA DEMİRSPOR PERFORMANSI

Adana Demirspor forması ile bu sezon 27 maça çıkan Onyekuru, 7 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Son olarak ise yetenekli hücumcunun kalmayı seçmesi ve Adana Demirspor'un da satın alma opsiyonunu kullanmayı planlaması ile Galatasaray, bu kritik transferde devre dışı kalmış oldu.