Emre Akbaba yıkıldı kaldı! Kimse bunu beklemiyordu: Yeni takımını duyurdular...

Emre Akbaba Alanyaspor'da gösterdiği müthiş performansın ardından Galatasaray'a geri dönmüştü. Okan Buruk yönetiminde yeni sezonun değişilmez parçalarından olacağı düşünülen Emre Akbaba'nın kaderini etkileyebilecek bir gelişme yaşandı.

aksam.com.tr

Emre Akbaba'nın Galatasaray'la ilgili tüm planlarını altüst edecek bir transfer gelişmesi yaşandı. Galatasaray, yeni sezonu iple çeken tecrübeli ismin kaderini etkileyecek bir takviyeye hazırlanıyor. İşte Emre Akbaba'nın kariyer planını yeniden gözden geçirmesine sebep olabilecek o transferin detayları...

EMRE AKBABA TAKIMIN BANKOSU OLACAKTI

Yeni sezonu sabırsızlıkla bekleyen Emre Akbaba'nın 2022-23'de Galatasaray'ın banko isimlerinden biri olması bekleniyordu. Hatta Galatasaray'ın, sözleşmesinin son yılına giren Emre Akbaba ile yeni kontrat yapacağı iddiaları basında yer almıştı.

Bir devrin sonu! Okan Buruk geldi, 10 yıllık macera bitti: Galatasaray'da flaş ayrılık

TÜM PLANLARI ALTÜST OLDU

Ancak Emre Akbaba'nın Galatasaray üzerindeki kariyer planını etkileyebilecek bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-Kırmızılıların Konstantinos Fortounis'i transfer etmek üzere olduğu haberleri Yunan basınında manşetleri süslemeye başladı.

CENK ERGÜN TRANSFERİ BİTİRİYOR

Emre Akbaba'nın bölgesinde oynayan Yunan futbolcunun transferinin gerçekleşmesi halinde Akbaba'nın akıbeti de sürüncemeye girebilir. 8 yıldır formasını giydiği Olympiakos'tan kesin olarak ayrılma kararı alan deneyimli ismin transferini Cenk Ergün'ün bitirmeye hazırlanıyor.

Bu iş bitti! Edin Dzeko ile anlaşma sağlandı: Golcü transferinde mutlu son...

EMRE AKBABA KARİYER PLANLAMASINI GÖZDEN GEÇİREBİLİR

Yeni sezonda da yedek kulübesine hapsolmak istemeyen Emre Akbaba'nın süreci yakından takip ettiği ve transferin resmiyete dökülmesi durumunda Galatasaray planlarını tekrar gözden geçireceği belirtiliyor.

aksam.com.tr

Christophe Galtier'den Fransa'yı sallayan transfer! Milli yıldızımız gündeme oturdu