Meğer Alanyaspor Emre Akbaba'yı böyle transfer etmiş! Ozan Tufan detayı yeni ortaya çıktı

Duayen gazeteci Şansal Büyüka, Emre Akbaba'nın Galatasaray'dan Alanyaspor'a transferiyle ilgili çok çarpıcı detaylar verdi. Büyüka, Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun mevkidaşı Burak Elmas'ı Ozan Tufan ve Salih Uçan referanslarıyla ikna ettiğini açıkladı.

Skorer

Alanyaspor'un Ozan Tufan ve Salih Uçan örneği vererek Emre Akbaba transferi için Galatasaray'ı ikna ettiği ortaya çıktı. Akdeniz ekibinin başkanı Hasan Çavuşoğlu, Emre Akbaba için kiralama bedeli ödemediklerini ve mevkidaşı Burak Elmas'ı "Ozan Tufan kayboluyordu parlattık, Fenerbahçe'ye geri yolladık. Salih Uçan'ı parlattık, Beşiktaş'a verdik. Emre Akbaba'yı gönder bize parlatalım, yeniden yaratalım, geri yollayalım" sözleriyle ikna ettiğini Şansal Büyüka'ya açıkladı.

Şansal Büyüka, Emre Akbaba'nın Galatasaray'dan Alanyaspor'a transfer sürecini şöyle anlattı:

Fatih Terim olmadı, Vitor Pereira ile anlaştılar! Başkan camiaya duyurdu

ALANYASPOR EMRE AKBABA İÇİN KİRALAMA BEDELİ ÖDEMEMİŞ

"Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu aradım. Hal hatırdan sonra, "Emre Akbaba'yı kiralamak için Galatasaray'a kaç para verdiniz?" dedim. Sayın Başkan, "Kiralama bedeli ödemedik. Maaşını veriyoruz" dedi. Sonra bu konuda Burak Elmas başkanı nasıl ikna ettiğini anlattı:

Emre Belözoğlu'nun sansasyonel transferi 1 ay rötarlı geliyor! İnanılmaz takas

EMRE AKBABA TRANSFERİ İÇİN OZAN TUFAN VE SALİH UÇAN REFERANSI

"Galatasaray'da oynamıyor, seyirci tepki koyuyor, ver bana... Ozan Tufan kayboluyordu, parlattık Fenerbahçe'ye geri yolladık. Salih Uçan'ı parlattık Beşiktaş'a verdik. Emre Akbaba'yı gönder bize, parlatalım, yeniden yaratalım, geri yollayalım."

Hasan Başkan dediğini yapıyor. Emre, henüz ligin yarısı oynanırken 10 gol, 3 asiste ulaştı. Paslananları yollayın Hasan Başkana, parlatıp geri postalasın.

Burak Kapacak'ın yeni adresi şaşırttı! Fenerbahçe'de yüzüne bakılmamıştı