Emre Akbaba son anda karar değiştirdi! Herkese ters köşe: Resmen imzayı atıyor

Emre Akbaba'nın Galatasaray'a dönmek istemediği iddia edilirken Okan Buruk sonrası olanlar oldu. Başarılı futbolcu yaşanan belirsizliğin sona ermesiyle karar değiştirdi. Emre Akbaba Galatasaray ile yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılıların oyuncu üzerinde bir planı daha var.

Emre Akbaba'nın Galatasaray'da devam edip etmeyeceği haberleri manşetleri süslerken sıcak bir gelişme yaşandı. Oyuncunun Galatasaray'a dönmek istemediği iddiaları vardı ancak Okan Buruk sonrası Emre Akbaba'nın kesin kararını verdiği belirtildi. Öte yandan Cimbom deneyimli isimle yeni sözleşme yapmak istiyor.

EMRE AKBABA KARİYERİNDE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR

Galatasaray'ın 2018 yılında 4 milyon euro yatırım yaptığı Emre Akbaba, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü düzenli forma şansı bulamamış ve görev aldığı dönemde de beklentilerin altında kalmıştı. Alanyaspor'da yeniden kendini bulan Emre Akbaba, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Akdeniz ekibiyle kiralık sözleşmesini tamamlayan Emre Akbaba'nın Galatasaray'daki kaos ortamı ve taraftar baskısı nedeniyle Sarı-Kırmızılılara dönmek istemediği iddia edilmişti. Alanya'da kendisini rahat hissettiği için başarılı olduğunu düşünen Emre Akbaba'nın nihai kararını seçim sonrası vereceği öne sürülmüştü.

'Türkiye'nin en iyi forveti' Galatasaray'a! Okan Buruk ligi sürklase eden golcüyü kapıyor

KESİN KARARINI VERDİ

Emre Akbaba'nın Dursun Özbek'in başkan seçilmesi ve Okan Buruk'un teknik direktörlük koltuğuna getirilmesinin ardından kesin olarak yoluna Galatasaray'da devam edeceği belirtildi. Okan Buruk yeni sezonda deneyimli futbolcuyu takımın vazgeçilmezlerinden yapmak istiyor.

YENİ SÖZLEŞME İMZALANIYOR

Öte yandan Galatasaray yönetiminin Emre Akbaba üzerinde bir planı daha var. Sarı-Kırmızılılar sözleşmesinin son yılına giren Emre Akbaba ile yeni kontrat imzalamayı düşünüyor. Galatasaray'a kendini borçlu hisseden oyuncunun da bu konuya sıcak baktığı ve yeni sezonu iple çektiği kaydediliyor.

EMRE AKBABA'NIN ALANYASPOR İSTATİSTİKLERİ

2021-22 sezonunda Alanyaspor formasıyla tüm kulvarlarda 37 maça çıkan Emre Akbaba 13 gol, 6 asistlik harika bir performans ortaya koymuştu. 29 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Gianluca di Marzio dört gözle beklenen transferi duyurdu! Fernando Muslera'dan tarihi kıyak