Emre Akbaba hayırlı olsun! Galatasaray geri dönüp bakmadı bile

Galatasaray'da ikinci Emre Akbaba dönemi başlıyor. Aytemiz Alanyaspor'da küllerinden yeniden doğan Emre Akbaba'yı Aytemiz Alanyaspor, bir sezon daha kiralamak istedi fakat Galatasaray oralı olmadı. Tecrübeli futbolcu sarı-kırmızılılara geri dönmeye hazırlanıyor.

Aksam.com.tr

Galatasaray'da taraftarların ıslıkladığı Emre Akbaba'nın imdadına Aytemiz Alanyaspor yetişti. Kafasını toparlamak için Aytemiz Alanyaspor'a kiralık giden Emre Akbaba, burada gösterdiği performansla Galatasaray'ın aranan ismi oldu.

EMRE AKBABA KÜLLERİNDEN DOĞDU

29 yaşındaki futbolcu tıpkı Yunus Akgün gibi sarı-kırmızılılara geri dönmeye hazırlanıyor. Aytemiz Alanyaspor'un kadrosunda tutmak istediği Emre Akbaba'yı Galatasaray kesin bir dille geri çağırdı.

İsmail Kartal'da şok gerçek ortaya çıktı! Ali Koç Fenerbahçelileri kızdıracak

EMRE AKBABA İÇİN PAZARLIK YOK

Aytemiz Alanyaspor'un Galatasaray ile pazarlık masasına oturmak istediği fakat sarı-kırmızılıların oralı olmadığı öğrenildi. Tecrübeli orta sahanın geleceğini de yeni başkan veyahut yeni hoca belirlemeyecek. Milli futbolcu önümüzdeki sezon kesin olarak Aslantepe'ye geri dönecek.

AYTEMİZ ALANYASPOR'DA NELER YAPTI?

Bu sezon Güney ekibiyle 37 maça çıkan Emre Akbaba 13 gol kaydetti, 6 asist yaptı. Emre Akbaba, Galatasaray kariyerinde 73 maçta 14 gol-8 asistlik bir performans ortaya koymuştu. Tecrübeli orta sahanın piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

Bitti bu iş! Beşiktaş Cyle Larin'in yerini doldurdu bile: Rakam belli oldu