Emre Akbaba Galatasaray'dan bu yüzden ayrılmış! Fatih Terim açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Alanyaspor'a 1-0 yenildikleri maç sonrası Emre Akbaba'nın takımdan neden ayrıldığını açıkladı. Taraftarların futbolculara gösterdiği tepkiyi eleştiren Fatih Terim, “Emre Akbaba bu yüzden gitti” ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM: EMRE AKBABA BU YÜZDEN GİTTİ

Galatasaray'ın sahasında Alanyaspor'a 1-0 mağlup olduğu maç sonrası konuşan Fatih Terim, Emre Akbaba'nın takımdan neden ayrıldığını açıkladı. Söz konusu maçta taraftarların bazı futbolculara gösterdiği tepkiyi eleştiren Fatih Terim, Emre Akbaba'nın da bu yüzden takımdan ayrıldığını belirtti.

"YEDLIN VE BABEL'E YUHLAR, ÖMER BAYRAM'A KÜFÜRLER..."

Alanyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada taraftarlara sitem eden Fatih Terim, "30. dakikada geri pas attı diye Yedlin yuhalandı. Ömer Bayram'a küfürler, Ryan Babel'e yuhlar... Ne oluyor! Sosyal medyada herkes antrenör anladık ama biz bu futbolcuları böyle kazanamayız. Emre Akbaba da bu yüzden gitti" ifadelerini kullandı.

TRANSFERİN SON GÜNÜ KİRALANMIŞTI

Galatasaray'ın transfer döneminin son gününde Alanyaspor'a kiraladığı Emre Akbaba, Sarı-Kırmızılı formayla çıktığı 30 maçta 5 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.