Emir Ortakaya sürprizi! Fenerbahçe'de yeni bir yıldız doğuyor

Emir Ortakaya Fenerbahçe'de bu hafta A takım kadrosuna alınıyor. Sarı-Lacivertlilerde Arda Güler'den sonra şimdi de Emir Ortakaya vitrine çıkıyor. 17 yaşındaki stoper, Gaziantep FK maçında yedek kulübesindeki yerini alacak. Peki Emin Ortakaya kimdir?

Fenerbahçe'de gençlik operasyonu devam ediyor! Fenerbahçe'de Arda Güler, İsak Vural gibi isimlerin konuşulduğu dönemde Emir Ortakaya da A takıma dahil oluyor. Sarı-Lacivertlilerin 17 yaşındaki stoperi Emir Ortakaya'nın Gaziantep FK maçında yedek kulübesinde olması bekleniyor.

EMİR ORTAKAYA VİTRİNE ÇIKIYOR

U19 Ligi'nde Fenerbahçe formasıyla 21 maça çıkan Emir Ortakaya, 2 gollük performans sergilemişti. Güçlü fiziğiyle dikkat çeken Emir Ortakaya, Fenerbahçe'nin gelecek vaat eden futbolcuları arasında yer alıyor.

EMİR ORTAKAYA YEDEK KULÜBESİNDE OLACAK

Fenerbahçe'de Gaziantep FK maçında Attila Szalai ve Kim Min-Jae'nin yokluğunda Serdar Aziz'in yanında Marcel Tisserand forma giyecek. Sarı-Lacivertliler söz konusu mücadelede yedek kulübesinde ise 17 yaşındaki savunmacı Emir Ortakaya'yı oturtacak.

EMİR ORTAKAYA KİMDİR?

Futbol kariyerine Gençlerbirliği altyapısında başlayan Emir Ortakaya, 2021-22 sezonu başında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe U19 takımının vazgeçilmez stoperi olan Emir Ortakaya, güçlü fiziği, sol ayağı ve pas yeteneğiyle oyun kurulumuna verdiği katkıyla dikkat çekiyor.

Ali Koç'un en güvendiği futbolcu Fenerbahçe'den ayrılıyor! Servet reddetmişti

Metin Tekin Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü açıkladı: Tam isabet

Gündemi sarsacak Şenol Güneş haberi: Şaka sandım ama 'olay doğru' dediler

Rıdvan Dilmen 'kapris yapar, gönderin gitsin' dedi, Galatasaraylılar şoka girdi!