Elveda trivela ve rabona

Ailesini Portekiz’e gönderen Q7, 2. Başkan Serdal Adalı ile görüşüp, ayrılmak istediğini bildirdi. Adalı’nın, ‘Erzurumspor maçını oyna, sonra konuşalım’ önerisi ise kabul gördü.

BEŞİKTAŞ’TAN bir büyük yıldız daha kayıyor. Siyah-Beyazlı takımın bir dönemine damga vuran ve Türkiye’ye ‘Trivela’yı, ‘Rabona’yı öğreten oyuncu Quaresma uzun süredir dile getirdiği ayrılma isteğini dün yönetime resmen iletti. Pepe’nin ayrılmasından sonra, huzursuz olan ve Beşiktaş’taki alacakları için TFF’ye başvuran yıldız oyuncu, dün İkinci Başkan Serdal Adalı ile bir araya gelip, niyetini açık açık dile getirdi. İkili arasında yapılan görüşmeden sızan bilgilere göre gelişmeler şöyle oldu:  

TEK BAŞINA KAZAN 

Quaresma, eşinin ve çocuklarının Türkiye’den ayrıldığını ve Portekiz’e gittiğini belirterek, “Ben de onların yanında olmak istiyorum” dedi. Adalı ise, “Biz yeni bir forvet hattı oluşturduk. Lens bir tarafta, sen bir tarafta forvete de Burak Yılmaz’ı aldık. Sen şimdi ayrılmak istiyorsun. Biz seni bırakma taraftarı değiliz. Senden rica ediyorum, Cuma günü oynanacak olan Erzurumspor maçını tek başına al. Daha sonra bu galibiyetin mimarı olarak seninle yemek yeriz ve bunu kutlarız” diye konuştu.  

PORTO İLE ANLAŞMIŞ!.. 

Quaresma, çok sevdiği Adalı’nın bu ısrarına çok şaşırdı. Bir ikilem yaşasa da çocuklarını ve eşini yalnız bırakmak istemediğini yineledi. Quaresma, Erzurumspor maçını da oynadıktan sonra ayrılmakta kararlı olduğunu vurguladı. Bu gelişmelerden sonra yarınki Erzurumspor maçının, Q7 için bir veda partisine dö- nüşmesi bekleniyor. Portekiz basınında çı- kan haberlerde ise Quaresma’nın da Pepe gibi Porto’yla anlaşmaya vardığı bildirildi.