Elveda Ersin Destanoğlu! Transferi şok sözlerle duyurdular: “İyi bir kaleci değil”

Ersin Destanoğlu'nun Beşiktaş macerası son buluyor. Şenol Güneş'in gelir gelmez gözden çıkardığı kaleciyle ilgili flaş bir transfer haberi geçildi. Ersin Destanoğlu'nun iyi bir kaleci olmadığı sonucuna istatistiki verilerle ulaşan Belçika basını, transferi duyurdu. Detaylar haberimizde…

www.aksam.com.tr

Uzun süren görüşmeler sonrası Beşiktaş'la sözleşme yenileyen Ersin Destanoğlu, Şenol Güneş'in gelişiyle formayı unuttu. Deneyimli teknik adam, Ersin Destanoğlu'nu yedek kulübeye hapsederken, milli kaleci için çarpıcı bir transfer haberi geçildi.

ERSİN DESTANOĞLU AVRUPA HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Beşiktaş ile 4 yıllık yeni kontrat yapıp bir anda gözden çıkarılan Ersin Destanoğlu, Siyah-Beyazlılara veda etmeye hazırlanıyor. Aksam.com.tr'nin Belçika basınından aktardığı habere göre milli kaleci, Club Brugge'un yolunu tutuyor.

ŞOK SÖZLER: İYİ BİR KALECİ DEĞİL

Öte yandan haber detayında Ersin Destanoğlu'nun istatistikleri paylaşılırken, 22 yaşındaki file bekçisi için "İyi bir kaleci değil" ifadelerinin kullanılması dikkat çekti. Buna karşın Club Brugge'un Ersin Destanoğlu transferini bitirmeye kararlı olduğu aktarıldı.

6 MİLYON EUROLUK TEKLİFİ HATIRLATTILAR

Ersin Destanoğlu'nun 2 yıl önce Avrupa kulüplerinin adaylarından olduğu belirtilirken, genç kalecinin son dönemde büyük bir düşüş yaşadığı kaydedildi. Haberde Salzburg'un milli kaleci için Beşiktaş'a 2021-22 sezonu sonunda 6 milyon euro teklif yaptığı da hatırlatıldı.

ERSİN DESTANOĞLU'NUN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Beşiktaş formasıyla lig ve kupada 11 maça çıkan Ersin Destanoğlu kalesinde 14 gol gördü. 22 yaşındaki eldiven 3 mücadelede de kalesini gole kapattı.

www.aksam.com.tr