Elneny ve Dieng olmadı, Galatasaray fırsat transferi için pusuya yattı

Fatih Terim'in mutlaka 6 numara transferi istemesi sonrası harekete geçen Galatasaray yönetimi, Mohamed Elneny ve Aliou Dieng transferlerinde maliyet engeline takıldı. Sarı-Kırmızılılar, Avrupa'da transfer döneminin sona ermesiyle beraber üst düzey takımların kadrolarından düşünmediği bir fırsat transferi için pusuya yattı. İşte detaylar…

Fatih Terim'in 6 numara transferi talebi sonrası harekete geçen Galatasaray, söz konusu bölgeye yapacağı takviyeyi UEFA listesine yetiştiremedi ancak Cimbom TFF'ye nihai listenin verileceği 10 Eylül'e kadar bir transfer daha yapmak istiyor.

ELNENY VE DIENG YÜKSEK MALİYETE TAKILDI

Eski Beşiktaşlı Mohamed Elneny transferi yüksek maliyeti nedeniyle olmazken, Dieng'in bonservisi için istenen 8 milyon euro sıkıntı yaratıyor. Teknik Direktör Fatih Terim, orta sahada 6 numara pozisyonunda yaşanan eksiklik nedeniyle takviyeyi şart görüyor.

FIRSAT TRANSFERİ BEKLENİYOR

Bu iki olumsuz örneğe rağmen Galatasaraylı yetkililer karşılarına fırsat transferi çıkabileceğini düşünüyor. Avrupa'da transfer döneminin sona ermesiyle beraber bazı üst düzey takımlarda kadro planlamasında düşünülmeyen isimlerin olması bekleniyor.

HER AN SÜRPRİZ BİR TRANSFER GERÇEKLEŞEBİLİR

Böylelikle önlerine bir fırsat transferinin gelebileceğini söyleyen sarı-kırmızılılar her an beklenmedik sürprizlerin olabileceğini ifade etti.

(Skorer)