Eljif Elmas'ı havalara uçuran haber! Yeni takımı belli oldu

Napoli'de Eljif Elmas'ın da kariyerini etkileyecek bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Çizme devini bu sezon sırtlayan Victor Osimhen'e Arsenal talip oldu. Bu transfer gerçekleşirse Eljif Elmas'ın kaderi de değişecek. İşte o kritik detay...

Goal.com

Eljif Elmas'lı Napoli'de Victor Osimhen gelişmesi yaşanıyor. Bu sezon Serie A'da başarılı bir sezon geçiren ve şampiyonluğu da son haftalarda kaybeden İtalyan devine teklif yağıyor. Napoli'nin gol yollarındaki yükünü çeken Nijeryalı forvete Arsenal talip oldu.

ELJIF ELMAS'I DA ETKİLEYECEK TRANSFER

Aksam.com.tr'nin Goal.com'dan aktardığı haberine göre, Arsenal'in transferdeki ilk hedefi Napoli'nin 23 yaşındaki golcüsü Victor Osimhen oldu. Devre arasında Pierre Emerick Aubameyang ile yollarını ayıran ve sezon sonunda da Aleksander Lacazatte' e veda etmesi beklenen Premier Lig devi golcü sorununu kökten çözmek istiyor.

Napoli, Victor Osimhen'i 2020 yılında Lille'den 68 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna katmıştı. Nijeryalı golcünün performansından memnun olan mavi-beyazlı ekip olası bir ayrılıkta yüksek bir bonservis bedeli ile satış yapmak istiyor.

Osimhen'in rekor bir bedelle satılması durumunda takıma yatırımlarını arttırmayı planlayan Napoli'de yeni yapılacak transfer hamleleri Eljif Elmas ve arkadaşlarını da yakından ilgilendiriyor.

VICTOR OSIMHEN'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Victor Osimhen bu sezon Napoli ile 32 maça çıktı. Çıktığı 32 mücadelede 18 gol atan 23 yaşındaki futbolcu 6 tane de asist yaptı. 2314 dakika sahada kalmayı başaran Nijeryalı futbolcunun Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 60 milyon euro.