Eljif Elmas gibi olacaktı, Ali Koç'a takıldı: Bu parayı asla veremeyiz

Eljif Elmas'ı Fenerbahçe'den 16,1 milyon euroya transfer eden Napoli şimdi de Attila Szalai için Sarı-Lacivertlilerin kapısını çaldı. Eljif Elmas'ın gelişiminden memnun olan Napoli, Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Attila Szalai'de de aynı stratejiyi izlemek istedi ancak transfer Ali Koç'un 20 milyon euro inadına takıldı. Fenerbahçe söz konusu rakamdan aşağı inmeyince pazarlıklar tıkandı ve transfer yattı.

2,5 yıl önce Fenerbahçe'den Eljif Elmas'ı transfer eden Napoli şimdi de Attila Szalai için devrede. Eljif Elmas'ın gelişiminden son derece memnun olan Napoli, aynı etkiyi Attila Szalai'den de almak istiyordu ancak Ali Koç'un istediği rakam görüşmeleri dondurdu.

ATTILA SZALAI TRANSFERİ FENERBAHÇE'NİN TALEBİNE TAKILDI

Gazzetta'nın haberine göre Fenerbahçe'nin 20 milyon euroluk talebinde diretmesi sonrası pazarlıklar tıkandı. Attila Szalai'nin menajeri geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada oyuncusunun kariyerini İtalya'da sürdürmek istediğini belirtmişti.

2 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında 2 milyon euro karşılığında transfer ettiği Attila Szalai, bu sezon tüm kulvarda 26 maça çıkıp 2 asistlik performans sergiledi. Hatırlanacağı üzere Macar stoper bu 2 asisti Çaykur Rizespor maçında yapmıştı.