Elini kalbine koy hocam!

Galatasaray taraftarlarının destek videosu, tecrübeli çalıştırıcıyı duygulandırdı... Hastanede koronavirüs tedavisi gören Fatih Terim için taraftarlar video hazırladı. Tecrübeli hoca da twitter hesabından, “Elim kalbimde her birinize teşekkür ediyorum” dedi.

AKŞAM

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve şu an hastanede tedavi altında olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için “sinyormonci” isimli Twitter kullanıcısı, duygu dolu bir video hazırladı. Galatasaray taraftarlarından topladığı videoları birleştirerek Fatih Terim’e mesaj gönderen kullanıcının bu videosunu ise Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin, İmparator’a ulaştırdı.

SADECE BİZLER DEĞİLİZ

Bu videodaki ağırlıklı mesaj, “Elini kalbine koy Hocam, biz oradayız. Bu hastalığı da yeneceksin”di. Merve Terim Çetin, sosyal medyada, “Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Şimdi gönderdim, arkasına da kendi videomu ekleyerek, senin evlatların yalnız bizler değiliz babam, elini kalbine koy, biz oradayız yazdım” açıklamasını yaptı. Terim’in bu videodan sonra çok duygulandığı öğrenildi.

BU HEPİMİZ İÇİN BİR SINAV

Galatasaray Teknik direktörü Terim, sosyal medya hesabından bir tweet atarak destek verenlere teşekkür etti. Terim’in attığı tweet şöyle: “O kadar güzel ve özel duygular içerisindeyim ki her duayı yüreğimde hissediyorum. Bu, hepimiz için bir sınav ve dualarınızla, güzel dileklerinizle aşacağız bu sınavı. İyiyim ve inşallah daha iyi olacağım. Elim kalbimde her birinize teşekkür ediyorum.”

BAHARLAR GELECEK

Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçelikapılı, “Bugün yeni bir haber yok, dün ile aynı. Babam iyi. Daha iyi olacak, biliyorum. Bugün bizler aile fertleri olarak pek iyi değiliz ama iyi olacağız. Sana söz yine baharlar gelecek babam” dedi.

HAFİF ATLATABİLİR

Fatih Terim ile ilgilenen doktorlardan biri olan İstinye Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kocatürk, “Fatih Terim’in şu an durumu iyi. İnşallah böyle devam eder” açıklamasını yaptı. Bilim Kurulu üyelerinden Profesör Doktor Alpay Azap ise, “60 yaşın üzerindeki insanlarda bu virüsün mutlaka ağır seyredecek diye bir şart yok. Bunu hafif geçirenler de olacak” dedi.