Eldivenleri Uğurcan Çakır'dan alıyor! Gaziantep maçındaki büyük şanssızlık sonrası…

Trabzonspor'da sarı kart cezalısı olan Uğurcan Çakır'ın yerine kaleyi Rizespor maçında Erce Kardeşler koruyacak. Sezonun ilk yarısında oynanan Gaziantep FK maçında şans bulacakken ısınma hareketleri sırasında sakatlanan Erce Kardeşler büyük bir şanssızlık yaşamıştı. Öte yandan 28 yaşındaki kalecinin idmanlardaki hırsı dikkat çekti.

Skorer

Trabzonspor'un Çaykur Rizespor maçında kale Erce Kardeşler'e emanet. Uğurcan Çakır'ın sarı kart cezalısı olması sebebiyle kritik mücadelede kalede Erce Kardeşler olacak.

ERCE KARDEŞLER'İN BÜYÜK ŞANSSIZLIĞI

Sezonun ilk yarısında oynanan Gaziantep FK mücadelesinde şans bulacak olan tecrübeli file bekçisi ısınmada yaşadığı sakatlık nedeniyle bu fırsatı değerlendirememişti. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Boluspor ve Denizlispor mücadelelerinde 90 dakika görev yapan Erce Kardeşler sadece bir gol yedi. Öte yandan uzun zamandır süre almayı bekleyen bordo-mavili file bekçisinin pazartesi günü yapılan idmanda hırsı ve isteği gözlerden kaçmadı.

ERCE OLMAZSA ARDA AKBULUT

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın da son antrenmana kadar oyuncusuyla yakından ilgilenip onu Çaykur Rizespor maçına hazırlayacağı öğrenildi. Erce Kardeşler'in bir sıkıntı yaşaması durumunda ise kaleye Arda Akbulut geçecek. Karabulut bu sezon sadece Gaziantep maçında 90 dakikada kalede şans bulurken, rakipten gelen 4 şutun 4'ünde de başarılı olarak alkışı kapmıştı.