Ekpe Udoh heyecanı! Bedavaya imza atacak...

Ekpe Udoh'un İtalya macerası sona eriyor. Çıktığı ilk maçta sakatlanan yıldız isim, sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Ekpe Udoh 1 yıl daha kontratı olmasına rağmen Virtus Bologna'dan ayrılıp kariyerine yeni bir takımda devam edecek. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Ekpe Udoh'un Avrupa macerası başka bir takım ile devam edeceğe benziyor. Fenerbahçe Beko ile EuroLeague şampiyonluğu yaşayan ve ardından takımdan ayrılan tecrübeli isim Utah Jazz gitmiş ve oradan da Çin Ligi ekiplerinde forma giymişti. 2021 yılında Virtus Bologna ile Avurpa'ya dönen yıldız basketbolcunun sözleşmesi feshedilmeye hazırlanılıyor.

EKPE UDOH'UN BOLOGNA SERÜVENİNİ SAKATLIK BİTİRDİ

Aksam.com.tr'nin Corrie Bologna'dan aktardığı habere göre; Ekpe Udoh'un Bologna serüveni son bulacak. İtalyan ekibi, oyuncusuyla imzaladığı sözleşmeyi feshedecek. 2021 senesinde Virtus Bologna'ya gelen deneyimli oyuncu, çıktığı ilk maçta sakatlanarak sezonu kapatmıştı.

Sezonun ilk maçına Süper Kupa maçıyla çıkan Ekpe Udoh sakatlanarak kenara gelmiş, Virtus Bologna ile sadece altı dakika oynamıştı.

EKPE UDOH EUROLEAGUE'DEN UZAK KALACAK

Sözleşmesi feshedilmesi durumunda yeniden takım arayışına girecek olan tecrübeli basketbolcu, bu sezon EuroLeague'de de boy gösteremeyecek. Virtus Bologna yeni sezonda yeniden Turkish Airlines EuroLeague arenasında mücadele edecek.

En son 2017 senesinde EuroLeague'de boy gösteren Ekpe Udoh uzun zaman sonra Avrupa arenasında olma şansını kaçıracak.