Efecan Karaca'nın hayallerini Abdullah Avcı yıktı! O sözler yalan oldu

Devre arası Trabzonspor'a transferi direkten dönen Efecan Karaca'nın bordo-mavi hayalleri suya düştü. Orta sahanın sağına kaliteli bir yerli arayan ve ocak ayında yönetime, ''Edin Visca'yı da alsanız Efecan Karaca'yı istiyorum.'' diyen Abdullah Avcı, tercihini Göztepe'nin yıldızı Halil Akbunar'dan yana kullandı. Trabzonspor'a transferi eli kulağında olan Halil Akbunar için Abdullah Avcı bizzat devreye girdi.

Efecan Karaca'nın Trabzonspor hayalleri yine suya düştü... Abdullah Avcı'nın, sezon öncesi ve ortasında iki kez ısrarla Trabzonspor'a istediği Efecan Karaca transferine bu kez Halil Akbunar ismi set çekti.

EFECAN KARACA'NIN YERİNE HALİL AKBUNAR

Fanatik'te yer alan habere göre Abdullah Avcı, her iki kanadı yedekleyecek yerli oyuncu olarak Halil Akbunar'ın ismini yönetime verdi. Bordo-mavililer, önümüzdeki hafta Göztepe cephesiyle görüşme yapacak, 28 yaşındaki yıldız da bonservisi konusunda kulübünden kolaylık istiyor.

EFECAN KARACA GİBİ HALİL AKBUNAR DA GEÇEN SEZON RADARDAYDI

Göztepe'nin kaptanı, sezon başında yine Bordo-mavililerin radarındaydı. Ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle transfer olmamıştı. İzmir ekibinin küme düşmesinin ardından 28 yaşındaki yıldızın yaz döneminde ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın öncelikli hedeflerinden olan Halil konusunda önümüzdeki hafta görüşme yapılacak. Bu transferde Halil Akbunar da bizzat kulübüyle görüşüp, kendisine kolaylık gösterilmesini istiyor.

HALİL AKBUNAR İÇİN EN FAZLA 1,5 MİLYON EURO

Trabzonspor, 1, 1,5 milyon euro civarında bir bonservis bedeliyle transferi gerçekleştirmek amacında. Halil'in İstanbul'dan da talipleri bulunmasına rağmen başarılı futbolcunun önceliğinin Trabzonspor olduğu öğrenildi. Abdullah Avcı, daha önceki gibi transferde bizzat sürece dahil olacak.

ABDULLAH AVCI: EDIN VISCA ALINSA DAHİ EFECAN KARACA...

Kış transfer döneminde Abdullah Avcı'nın Efecan Karaca ısrarı dikkat çekmişti. Avcı'nın başkan Ahmet Ağaoğlu ve asbaşkan Ertuğrul Doğan'a o dönem henüz transfer edilmeyen Başakşehir'den Edin Visca'nın alınması halinde bile Efecan'dan vazgeçmek istemediğini yönetime bildirmişti.

Mustafa Muhammed için Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu seferber oldu!