Edinson Cavani'nin yerine 2 metrelik golcü! Cristiano Ronaldo'ya ‘dev' hediye

Edinson Cavani ile yollarını ayıracak olan Manchester United'da Cristiano Ronaldo'nun gelecek sezonki partneri belli oldu. Kırmızı Şeytanlar, Edinson Cavani'nin yerini 2 metre boyundaki Sasa Kalajdzic ile dolduruyor. İngilizler haberi flaş olarak geçerken transferin Cristiano Ronaldo'ya ‘hediye' mahiyetinde olacağı aktarıldı.

aksam.com.tr

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Edinson Cavani, Manchester United'dan kesin olarak ayrılıyor. 35 yaşındaki golcüyle yeni kontrat yapmama kararı alan İngiliz devi, forvet hattını gençleştirme operasyonuna başladı. Yeni sezonda Cristiano Ronaldo'nun yanına genç bir golcü takviyesi yapmak isteyen Kırmızı Şeytanlar, Sasa Kalajdzic'i transfer ediyor.

EDİNSON CAVANİ GİDİYOR, CRİSTİANO RONALDO'NUN YANINA 2 METRELİK GOLCÜ GELİYOR

Forvet hattında sadece 35 yaşındaki Edinson Cavani ve 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo'yu bulunduran Manchester United'da yeni sezonda takımı çalıştıracak olan teknik direktör Erik ten Hag, genç golcü transferi için operasyona başladı. Bu bağlamda Manchester United'ın gündemine gelen isim 2 metrelik boyuyla dikkat çeken Sasa Kalajdzic oldu.

TRANSFER BEDELİ 20 MİLYON EURO

İngiliz basınında yer alan habere göre Edinson Cavani ile vedalaşacak olan Manchester United, Stuttgart'tan 20 milyon euro karşılığında Sasa Kalajdzic'i transfer edecek. Haber detayında Kalajdzic transferinin Cristiano Ronaldo'ya hediye mahiyetinde olacağı bilgisi dikkat çekti.

SASA KALAJDZİC'İN İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Stuttgart formasıyla Bundesliga'da 15 maça çıkabilen Sasa Kalajdzic 6 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Alman ekibiyle 2023'e kadar sözleşmesi bulunan 2 metrelik golcünün güncel piyasa değeri 22 milyon euro.

aksam.com.tr