Edinson Cavani'nin bileti kesildi! Erik ten Hag'tan 120 milyon euroluk hamle

Edinson Cavani'nin İngiltere macerası son buluyor. Manchester United'ın yeni teknik direktörü Erik ten Hag transfer çalışmalarına hızlı başladı. Edinson Cavani'nin biletini kesen Hollandalı teknik direktöre İngiliz ekibi 120 milyonluk kaynak sağlandı.

Fanatik

Edinson Cavani'nin Manchester United günleri sayılı. Yaz transfer dönemini yoğun olarak geçirmesi beklenen İngiliz devi, yeni teknik direktörü Erik ten Hag ile takımda yapılanmaya gitmesi bekleniyor. Kırmızı-Şeytanlar, transfer döneminde Hag'e 120 milyon euroluk bir bütçe hazırladı ve takımdan göndermek istediği oyuncular ile yolları ayırarak bütçeyi arttırmayı planlıyor.

EDINSON CAVANI VE PAUL POGBA İLE YOLLAR AYRILACAK

Fanatik'in haberine göre, yaz transfer dönemini oldukça yoğun geçirmesi beklenen Manchester United, yeni hocası Erik ten Hag ile yeniden yapılanmaya gidecek.

Sezon sonunda sözleşmeleri biten Paul Pogba, Nemanja Matic, Juan Mata, Jesse Lingard ve Edinson Cavani takımdan bedelsiz ayrılacaklar. Bunun yanı sıra Eric Bailly, Anthony Martial, Phil Jones ve Andreas Pereira gibi isimlerin de yeni sezon planlamasında düşünülmediği ve takımdan ayrılacakları düşünülüyor.

ESKİ ÖĞRENCİSİNİ İSTİYOR

Ten Hag'ın transfer etmek istediği oyuncuların başında Ajax'tan eski öğrencisi Antony geliyor. Brezilyalı kanat oyuncusu için Ajax'ın 60 milyon euro talep edeceği düşünülüyor.

Bunun yanı sıra, stoper bölgesi için Ajax'tan Lisandro Martinez ve Matthijs de Ligt adı geçen önemli isimler. Orta saha takviyesi içinse tüm Premier Lig takımlarının gözdeleri olan Declan Rice ve Kalvin Phillips listenin ilk sıralarında yer alıyor