Edin Visca'da sürpriz! Tam ''Trabzonspor'a transferi bitti'' derken...

Son dakika Fenerbahçe ve Trabzonspor haberleri... Transferde Edin Visca bilmecesi devam ediyor... Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, transfer için el sıkıştı fakat Edin Visca cephesinde yeni gelişmeler var. Boşnak yıldızın menajeri Nedim Hrapovic, başka tekliflerin de olduğunu ve sadece Trabzonspor ile değil, birkaç kulüple daha görüştüklerini açıkladı. Visca ile Fenerbahçe'nin de ilgilendiği biliniyor.

Edin Visca transferinde son dakika... Kış transfer döneminin gözde ismi Medipol Başakşehirli Edin Visca'nın Trabzonspor'a transferi tam "bitti" derken yeni bir gelişme yaşandı. Boşnak yıldızın transferi konusunda Trabzonspor ile Medipol Başakşehir yönetimleri anlaştı ancak oyuncu cephesinde henüz son nokta konulmadı. Bunu da bizzat oyuncunun menajeri Nedim Hrapovic açıkladı.

Ajansspor'a konuşan menajer Hrapovic, şaşırtıcı bir açıklama yaparak, henüz netleşmiş bir durumun söz konusu olmadığını söyleyerek, "O yüzden ben de bir net bir açıklama yapamam ancak birkaç gün içerisinde her şey netleşecek." şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un çılgın projesi! Çok konuşulacak Marcelo hamlesi; sürpriz yanıt...

VISCA TRANSFERİNDE SADECE TRABZONSPOR YOK

Hrapovic, "Trabzonspor ile son detayları mı konuşuyorsunuz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

Hayır, sadece Trabzonspor değil, birkaç kulüple daha görüşüyoruz. Genel itibarıyla teklifleri biliyoruz. Bu tekliflerin detayları üzerinde düşünüyoruz. Birkaç gün içerisinde Visca'nın nerede oynayacağı netleşecek.

TRABZONSPOR TRANSFERDEN EMİN

Abdullah Avcı'nın Başakşehir'de yıllarca birlikte çalıştığı ve Trabzonspor'da da görmek istediği Edin Visca için bordo-mavili taraf anlaşmanın sağlandığını belirtiyor. Başakşehir'le 3,5 milyon euro garanti bonservis ve şampiyonluk halinde de 500 bin euro bonus öneren Trabzonspor yönetiminin Abdulkadir Parmak'ı da takasta kullanmayı düşündüğü biliniyor.

Son dakika Fenerbahçe haberi: Joachim Löw'de son durum: Taraftarları heyecanlandıran gelişme

FENERBAHÇE'NİN VISCA'YA TEKLİF YAPTIĞI BİLİNİYOR

Başakşehir'in Boşnak kanat oyuncusu için Fenerbahçe'nin de takas ve para teklifi yaptığı biliniyor. Sarı-lacivertliler, Visca'ya karşılık Başakşehir'e Jose Sosa, Sinan Gümüş, Mauricio Lemos, Burak Kapacak'ı teklif ettiği ifade edilmişti.. Başakşehir'in seçeceği iki ya da üç oyuncunun yanı sıra 1.5 milyon euro nakit para da sarı lacivertlilerin teklifinde yer aldığı gelen haberler arasında.

Hakan Özmert: Süper Kupa için çok istekliyiz