Edin Visca ikinci yarıdaki geri dönüşü anlattı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 27. haftasında sahasında Yukatel Kayserispor'u ağırladı. Lider Trabzonspor, formdaki Kayserispor karşısında ilk yarıda küçük çaplı bir şok yaşasa da ikinci yarıda geriden gelip 3 puanı almayı bildi. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşma Trabzonspor'un 90+9 penaltıdan bulduğu golle bordo-mavililer 3-2 üstünlüğü sağlamış oldu. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri Edin Visca ve Dajniny ve Nwakaeme kaydetti. Geri dönüşün fitilini ateşleyen Edin Visca, Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

aksam.com.tr

Edin Visca, Yukatel Kayserispor'u 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Edin Visca yaptığı açıklamada, "Maça gergin stresli başladık, neden bilmiyorum. Bireysel olarak kazanmak istedik, bir anca önce sonuçlandırmak istedik. İlk 15 dakika çok basit top kayıpları yaşadık. İki tane basit gol yedik. Hocamızla analiz yapmıştık. Sadece ortalarla etkili oluyorlardı ve öyle gol yedik." dedi.

Tecrübeli oyuncu ayrıca, "Devre arasında da hoca ile konuştuk. Biz takım olarak güçlü bir takımız ama sahada sakin kalmak, basit oynamak lazım. Müthiş geri dönüş yaptık. 3 puan aldık, yolumuza devam ediyoruz. 3 gün sonra da kupa maçı var, kupada da aynı şekilde devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.