Edin Visca için Fenerbahçe'ye sansasyonel teklif! İrfan Can, Mert Hakan ve Pelkas takası...

Adı Trabzonspor ile anılan Başakşehirli Edin Visca için Galatasaray ve Fenerbahçe de devreye girdi. Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, Edin Visca için Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci, Pelkas ve Mert Hakan Yandaş'tan ikisini istiyor.

Geçen sezon İrfan Can Kahveci transferi için karşı karşıya gelen Galatasaray ile Fenerbahçe bir Başakşehirli yıldız için daha karşı karşıya geliyor: Edin Visca.

Fotospor'un haberine göre; Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ kendisiyle Visca için görüşmek isteyen Burak Elmas'a randevu verdi. Ancak arkasından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u aradı. Boşnak oyuncuyu Galatasaray'ın istediğini söyledi. Eğer Edin Visca'yla ilgileniyorlarsa transfer görüşmesi yapabileceklerini söyledi.

Vitor Pereira'yı gönderen, yeni bir teknik direktör arayan ve taraftarının önüne yeni ve sürpriz isimler sürmek isteyen Başkan Ali Koç, Visca için kendisine yapılan öneriye cevap verdi.

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun, Visca takası için Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş, Pelkas ve İrfan Can Kahveci üçlüsünden en az bir ya da ikisini isteyeceği iddia ediliyor.