'Edin Visca çubukluyu giymek istiyor'

Fenerbahçe, Edin Visca için birçok kez kapısını çaldığı Medipol Başakşehir'e sezonun tamamlanmasının ardından yeni bir teklifle gitmeye hazırlanıyor. 31 yaşındaki yıldız futbolcunun da gönlü sarı-lacivertli çubukluda. Emre Belözoğlu, Başakşehir'den takım arkadaşı olan Boşnak futbolcu için yönetimden tüm şartların zorlanmasını istiyor.

Fenerbahçe'de Edin Visca sevdası bitmiyor... Sportif Direktör Emre Belözoğlu, Visca'yı sarı-lacivertli kulübe kazandırmak için tüm şartları zorluyor. Öte yandan Boşnak yıldızın da gönlü Kanarya'da.

Ligin en istikrarlı isimlerinden olan Visca, Başakşehir'de 9. sezonunu tamamladı. Bu süreçte takımının vazgeçilmezleri arasında yer alan Boşnak futbolcu, özellikle yaptığı asistlerde öne çıktı.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül'den sonra Caner Erkin'le de yollar ayrıldı

'FENERBAHÇE' İÇİN ÇOK İSTEKLİ'

Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki kanat oyuncusunun da Medipol Başakşehir yönetimine Fenerbahçe'ye gitmek istediğini net bir dille ifade ettiği iddia edildi.

Visca, bu sezon 45 resmi karşılaşmada Başakşehir forması giydi. Yıldız futbolcu, bu maçlarda 32 gole direkt katkı sağladı, 18 gol attı, 14 de asist yaptı. (Hürriyet)

Kostas Sloukas, resmen Olympiakos'ta