Eda Erdem Dündar'ın görüntüsü gündeme oturdu! Görenler gözyaşlarını tutamıyor

Eda Erdem Dündar'ın henüz 18 yaşındayken ilk kez milli formayı giydiği anlar sosyal medyada viral oldu. Dakikalar içinde yüzbinlerce kez izlenen kolaj duygulandırdı. İşte Eda Erdem Dündar için hazırlanan o video...

aksam.com.tr

Eda Erdem Dündar... Türk voleybol tarihine adını altın harflerle yazdıran yıldız oyuncumuz, 35 yaşında dahi 'prime' döneminden esintiler sunuyor. Filenin Sultanları'nın Milletler Ligi'nde oynadığı karşılaşmalarda kaptan Eda Erdem Dündar'ın performansı yine çok konuşulmuştu.

Eda Erdem Dündar n'aptın! Türkiye-Japonya maçındaki hareketi olay oldu: Dünyanın gündeminde

EDA ERDEM DÜNDAR EFSANESİNİN DOĞUŞU

Fenerbahçe ve Milli Takımımızın efsanesi Eda Erdem Dündar, kariyerine 2000 yılında Beşiktaş altyapısında başladı. 8 yıl Siyah-Beyazlı formayı giyen başarılı oyuncu, 2008 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 14 yıldır Fenerbahçe'nin başarısı için ter döken Eda Erdem Dündar aynı zamanda takımın kaptanlığını da yapıyor.

EDA ERDEM'İN O GÖRÜNTÜSÜ VİRAL OLDU

Öte yandan Eda Erdem Dündar'ın henüz 18 yaşında milli formayı ilk kez giydiği görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medyada anında viral olan ve binlerce kez izlenen o videoda maçı sunan spikerin "Eda Erdem çok fazla şey beklediğimiz genç bir oyuncumuz" sözleri dikkat çekiyor.

Eda Erdem Dündar için düzenlenen kolaj sosyal medyada gündeme otururken, söz konusu görüntüler voleybolseverleri duygulandırdı. İşte Eda Erdem Dündar için hazırlanan o video:

aksam.com.tr