Eda Erdem Dündar n'aptın! Türkiye-Japonya maçındaki hareketi olay oldu: Dünyanın gündeminde

Eda Erdem Dündar, Filenin Sultanları'nın Japonya'yı 3-1 mağlup ettiği maça damga vurdu. Kaptanımız mücadeleye üstün oyunuyla imzasını attı. Eda Erdem Dündar'ın 15 sayı, 5 blokluk performansı sosyal medyada gündeme oturdu.

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın kaptanı Eda Erdem Dündar, Japonya'yı adeta sahayı dar etti. Milli yıldızımızla ilgili sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı. Eda Erdem Dündar sadece ülke basınında değil, dünya çapında da büyük övgü aldı.

EDA ERDEM DÜNDAR, JAPONYA'YI SAHADAN SİLDİ

Kaptan Eda Erdem Dündar Türkiye-Japonya maçında gösterdiği performansla sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Voleybolseverler, attığı 15 sayı ve yaptığı 5 blokla parlayan Eda Erdem Dündar'ı yere göğe sığdıramadı.

TAM 19 BLOK SAYISI

Filenin Sultanları 3-1 mağlup ettiği Japonya maçında tam 19 blok sayısına imza atarken bunların 5'i Eda Erdem Dündar'dan geldi. Zehra Güneş de 6 blok yaparak gecenin en çok konuşulan bir diğer ismiydi.

"EDA ERDEM DÜNDAR HALA PRİME DÖNEMİNDE"

Eda Erdem Dündar için 'hala prime döneminde' yorumları yapılırken kaptanımız sosyal medyada trend topic (TT) listesine oturdu. İşte Eda Erdem Dündar için yapılan bazı yorumlar: