Dzeko, Balotelli'ye karşı

İtalyan basını, bugünkü F.Bahçe-A.Demirspor maçını “Dzeko, Balotelli'ye karşı” başlığı ile duyurdu. Ligde Trabzonspor'a yenilerek galibiyet serisini kaybeden Kanarya, yeniden çıkışa geçmek istiyor

AKŞAM SPOR

Süper Lig'de bugün Fenerbahçe, Adana Demirspor'a konuk oluyor. Yeni Adana Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Süper Lig'e 10 maçlık galibiyet serisi ile başlayarak tarih yazan Sarı-Lacivertliler, Trabzonspor'a evinde kaybederek serisini sonlandırdı. İsmail Kartal'ın öğrencileri, sonrasında Konferans Ligi'nde de Ludogorets'e kaybetti.

Üst üste 2 resmi maçta yenilgi yaşayan Kanarya, bugün Adana Demirspor'u devirerek yeniden çıkışa geçmek istiyor. İtalyan basını ise bugünkü mücadeleyi "Dzeko, Balotelli'ye karşı" başlığı ile duyurdu. İki isim de İtalya'da uzun süre forma giymişti. Dzeko, Inter'den ayrılarak Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Öte yandan Sarı-Lacivertliler'de savunma anlamında sıkıntı devam ediyor. İsmail Kartal, zorlu Adana deplasmanında Becao, Serdar Aziz ve Djiku'dan faydalanamayacak. Sakatlıkları bulunan King ve Mert Hakan Yandaş'ın yanı sıra Trabzonspor maçında kırmızı gören İsmail Yüksek de bugün forma giyemeyecek.

FRED'İN AĞRISI VAR

Pendikspor maçında sakatlanan Fred, takımla birlikte çalıştı. Fakat son idmanda kasığında ağrı oluşan Brezilyalı, teknik heyete rahat hissetmediğini ve bu şekilde faydalı olamayacağını iletti. A.Demirspor maçı kadrosuna alınmadı.