Duygu seli! Sergio Ramos gözyaşları ile imzaladı

18 yıl sonra Sevilla'ya dönen Sergio Ramos için imza töreni düzenlendi. Tecrübeli stopere Ramon Sanchez Pizjuan'da yapılan törende adeta duygu seli yaşandı. İşte detaylar...

18 yıl sonra Sevilla'ya geri dönen Sergio Ramos'a Ramon Sanchez Pizjuan'da görkemli bir karşılama yapıldı. Sergio Ramos'un gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Sergio Ramos genç yaşta ayrıldığı Sevilla'ya 18 yılın ardından geri döndü.

SERGIO RAMOS'UN GÖZYAŞLARI

Sevilla'nın stadı Ramon Sanchez Pizjuan'da Sergio Ramos'a şaşaalı bir tören yapıldı. Deneyimli savunmacının törende gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Öte yandan Sergio Ramos iddialı açıklamalarda bulundu. "Paris'te kalma fırsatım vardı" 18 yıl aradan sonra tekrardan geldiği Sevilla'da kendisine özel törende konuşan Sergio Ramos, "Paris'te kalma fırsatım vardı ama henüz Sevilla'daki döngümün tamamlanmadığını hissediyordum. Bu bir duygu ve sezgi meselesi. Umarım Ivan Rakitic ve Jesus Navas gibi ben de kupa kaldırma fırsatına sahip olurum." dedi.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANABİLİRİZ"

Sevilla ile LaLiga veya Şampiyonlar Ligi'ni kazanabileceklerine inandığını belirten Sergio Ramos, "Zor olduğunu biliyorum. Yapılacak ilk şey başarıya inanmaktır. Çok iyi ve güçlü bir takım oluşturacağız" şeklinde konuştu.

GALATASARAY'DA TALİP OLMUŞTU

PSG ile sözleşmesi bitince boşa çıkan Sergio Ramos'a Galatasaray talip çıkmıştı. Sarı-kırmızılılar, İspanyol futbolcunun transferi için yoğun mesai harcamıştı. Dış basında çıkan haberlerde yıldız futbolcuya yılda 11 milyon Euro teklif eden CimBom, transfere nokta koymaya hazırlanırken Rene Ramos'un son dakikada ekstra komisyon ve para talebinde bulunması nedeniyle imzalar atılamadı.