HABER MERKEZİ
Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Dusan Tadic, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynayacağı derbi maçla ilgili ''Kazanmayı başarırsak psikolojimiz Galatasaray'dan daha güçlü olacak. Umarım 2-1 biz alırız.'' sözlerini kullandı.
Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Dusan Tadic yayıncı kuruluşta katıldığı programda açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe'deki dönemi ile ilgili konuşan Tadic bu hafta oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ile ilgili de yorum yaptı.
Sırp futbolcu, ''Fenerbahçe, gerçekten kendine özgü bir kulüp. Orada oynamak gerçekten güzel ve özel.'' dedi.
''ŞAMPİYON OLMAMIZ GEREKİRDİ''
Bence 99 puan topladığımız yıl kesinlikle şampiyon olmamız gerekirdi. Ama geçmişe dönüp bahane arayamayız. Umarım gelecekte şampiyonlukları kazanacağımız iyi bir süreç yaşarız ve Fenerbahçe dominasyonu geri döner. Bunu gerçekten umuyorum, çünkü Fenerbahçe kulüp olarak bunu hak ediyor.
DERBİ YORUMU
''Normalde Galatasaray'ın stadında başarılı oluyoruz. Umarım pazar günü de böyle olur. Kazanmayı başarırsak psikolojimiz Galatasaray'dan daha güçlü olacak. Umarım 2-1 biz alırız.''
Tadic, ''Marco Asensio'nun derbide oynayabileceğini umuyorum çünkü Asensio'nun takım için çok önemli olduğunu düşünüyorum.'' sözlerini kullandı.
''BASKI BİR AYRICALIKTIR''
Bana soran pek çok oyuncuya her zaman tavsiye ediyorum, kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmeleri gerekiyor. Çünkü gerçekten, gerçekten özel. Tabii ki baskı var ama bu güzel bir baskı. Çünkü ben hep şunu derim, baskı bir ayrıcalıktır. Türkiye'de, Avrupa'da nereye gidersek gidelim taraftarlarımız bizi bekliyor oluyordu.. Fenerbahçe'nin pek çok insan için ne kadar önemli olduğunu görüyorsun. Gerçekten özel bir his.
Fenerbahçe'de 109 maçta forma giyen Tadic, 29 gol ve 35 asistlik performans göstermişti.